Play ponuda
Play ponuda
bivša miss hrvatske

Bila je među 10 najljepših na svijetu! Ivana Petković Čevra i danas obara s nogu

Ova uspješna menadžerica i majka dvoje djece i dalje izgleda kao onda kada je krajem devedesetih ponijela titulu Miss Hrvatske

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
B.M./ 9.6.2022. u 16:45
Play ponuda

Ivana Petković Čevra, nekadašnja Miss Hrvatske, posljednjih dana posjetila je dvije gala zabave, a na objema je zablistala! Danas je Ivana uspješna menadžerica, usto i majka dvoje djece, no niti vrijeme niti silne poslovne i obiteljske obaveze nisu ostavile traga na njezinom izgledu. I nekad i danas - Ivana je oličenje prirodne ljepote te izgleda besprijekorno.

Image
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Image
Josip Regović/PIXSELL

41-godišnja Ivana titulom Miss Hrvatske okitila se 1999. godine, nakon što je prestižna kruna u velikom skandalu oduzeta tadašnjoj originalnoj pobjednici Lejli Šehović (danas Filipović, opa.a.). Kruna je, stoga, pet dana kasnije predana prvoj pratilji Ivani Petković. Tada je bila tek punoljetna, no svoje predstavljanje na svjetskom izboru shvatila je ozbiljno te je postigla impresivan rezultat, ušla je tada u društvo deset najljepših žena svijeta.

Image
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Image
Josip Regović/PIXSELL

Iako je u svijetu manekenstva mogla postići iznimne uspjehe, Ivana je veći naglasak stavila na obrazovanje pa je nakon izbora odlučila povući se sa scene i završiti fakultetu. Danas je uspješna menadžerica koja se na javnim događanjima pojavljuje povremeno, no uvijek kada to napravi - propisno zablista. Takav je slučaj bio i ovih dana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba