Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zvijezda Pogrešnog čovjeka

Ivana Roščić iskreno o životu u Beogradu i majčinstvu na setu

Glumica Ivana Roščić za kamere Exluziva otvoreno je pričala o životu s obitelji u Beogradu, a saznali smo i kako usklađuje majčinstvo i karijeru.

A. Mandić/ 30.9.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Frizura? Na mjestu! Šminka? Postojana! Iiiiiiii - kreće akcija! Otprilike tako započinje radni dan Ivane Roščić. Poznata Splićanka  zbog uloge Lee Kalember i snimanja nove RTL-ove serije Pogrešan čovjek, preselila se u Beograd.

Dok se talentirana glumica brzo snašla u novoj sredini, neki još hvataju korak. Naime, s novom adresom još se upoznavaju jednogodišnja Margareta i trogodišnji Toma. 

 "On je dijete i brzo se uklopio i voli novi vrtić. Znam da mu nije baš najlakše i da je često bez mene, iako ja ne snimam svaki dan 12 sati."

Majčinstvo je za nju bila prekretnica: "Tvoj život više ne može biti isti. Prvo jer si ti sad odgovoran za jedno stvorenje i jedan život, prvo je to tehnikalija, a drugo je da  pokušaš od tog malog djeteta napraviti dobrog čovjeka. Odjednom izgubiš svoj prostor koji si imao, kod mene je recimo bitna bila spontanost - da ja sve mogu, što god hoću i kad hoću. To više nisam mogla. Treći faktor je taj nezahvalni faktor da Marko i ja nemamo baka servis!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, zato je tu tzv. kolega servis. U bejbisitanju često joj pomaže Ven tj. još jedno splitskodite sa seta Pogrešnog čovjeka- Roko Sikavica!

"Kad snimamo serije primorani smo biti jedni s drugima, s nekima si bolji, s nekima si dobar, s nekima si korektan. Nikad s nikim nisam bila na loše, jer to nije moj modus operandi, uvijek nastojim razumijet drugu stranu i drugu osobu. Funkcioniramo kao jedna disfunkcionalna obitelj s lijepim trenucima."

Upravo se čita

Image
STVARI SE MIJENJAJU

Bračna putovanja za neke će biti burna, a druge zbližiti: 'Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali’

Upravo je obitelj početak i kraj Ivane Roščić. Točnije njezin mir i svemir, a kako se ova mlada i talentirana glumica snalazi u ulozi majke djevojčice Zoe pogledajte svaki dan od ponedjeljka do petka u 20 sati, samo na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivša supruga slavnog gimnastičara

Ana Ude prekinula ljubavnu vezu: 'Petar i ja nismo u vezi već neko vrijeme'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba