Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POSLJEDNJI OVOGODIŠNJI IZBOR LJEPOTE

Ivana Vujina proglašena novom Kraljicom Hrvatske

Brojne trećerazredne zvjezdice i oni koji teže tom časnom zanimanju pohodili su izbor za Kraljicu Hrvatske, na kojem je pobijedila atraktivna Dalmatinka.

Image

izbor za kraljicu hrvatske izbor kraljicu hrvatske

D.K./ 19.12.2008. u 12:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SESVETE - Ivana Vujina iz Splita postala je na skromnom i nimalo glamuroznom izboru ljepote nova Kraljica Hrvatske, a već je nakon proglašenja izjavila kako se raduje pozornosti medija i sličnim stvarima koje će joj kruna vjerojatno donijeti u narednim mjesecima. Unatoč brojnim ljepoticama, prava zvijezda ovog izbora ljepote bila je Nives Celzijus, koja je objeručke prihvatila novu ulogu patnice i izopćenice s domaće kulturne scene.

22-godišnja Splićanka na izbor je došla s dečkom, koji se okupljenima hvalio da se "odavno zna tko je pobjednica", čime je, očito neupućen u princip rada domaćih tabloida, započeo priču o namještanju izbora. Poglede je plijenio i Dino Bubičić, aktualni Mister Hrvatske koji posljednjih dana iskače iz svih novina, ali i šankova na eventima poput ovog. Poput svoje bivše djevojke Vlatke, naveliko priča o njihova dva tjedna ljubavi, ponavljajući kako nije homoseksualac, što dokazuje i pohođenjem ovakvih izbora ljepote na kojima djevojaka u kupaćim kostimima ima "na bacanje".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba