Ostalo

Ivica i Kristina Zubac pokazali veliko srce! Spasit će čovjeka čije su suze dirnule cijelu Hrvatsku:...

Ekskluzivno doznajemo da je taj poziv iz Amerike uslijedio od obitelji Zubac - Kristine i Ivice, našeg proslavljenog NBA košarkaša

Ana Miščević
28.11.2021 19:30

Obitelj Zubac - naš proslavljeni NBA košarkaš Ivica i supruga Kristina pokazali su još jednom kako imaju veliko srce. Iako sami prolaze kroz teško razdoblje zbog provale u njihov losanđeleski dom,odlučili su spasiti konje čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku.

Suze Slavka Budoša tekle suza konjima koje zbog slabog imovinskog stanja nije mogao više hraniti, a onda mu je jedan poziv vratio osmijeh na lice.Ekskluzivno doznajemo da je taj poziv iz Amerikeuslijedio od obitelji Zubac - Kristine i Ivice, našeg proslavljenog NBA košarkaša.

"Mene je ta priča baš jakopogodila - zato što je to blizu mjesta gdje sam se rodila, nekih25 kilometara. Općenito sam slaba na konje i na starije ljude, tako da me to dodatno potreslo", rekla je Kristina Zubac.

"Ja sam njemu to pokazalai oboje smo samo u trenutku reklida moramo pomoći, šta god treba. Zvali smo mogtatu i naš tim koji radi s konjima. Oni su sve organiziralii ove subote stiže hrana i pasteprotiv parazita", dodala je.

Kristina i Ivica organizirali su sve kako bi konji i Slavko imali sve što im je potrebno!

"Gospodin Slavko nema kapacitet da ima puno hrane na jednom mjestu. Kako mu nešto zatreba, tako ćemo mu mi slati sijeno, slamu i zob - to je što se tiče hrane. Ovako neke stvarčice, slobodno može nazvati i reći: 'Treba kopita odrezati'. To ćemo onda dogovoritisnašim potkivačem s kojim dugo radimo", pojasnila je Kristina Zubac.

I dok oni punog srca pomažu drugima - njih su, nažalost,- po drugi putopljačkali u njihovu domu u Los Angelesu jer Ivica igra za L.A. Cliperse.U trenutku provale u luksuznoj vili bili su njihovi psi, no na sreću kaže Kristina - ništa im se nije dogodilo. Veliki materijalni gubitak ipak je ostao u sjeni jednog emotivnog dara kojeg su pljačkaši odnijeli.

Pročitajte još
Ivicu Zupcu pljačkaši upali u kuću u Los Angelesu: Naš košarkaš zatekao ih dok su bježali

"Jedina stvar zbog koje mi je jako žao je vjenčani prstenkojisam dobila od tatine bake, a prenosio se generacijama. Napokon je došao do mene, ali nažalost sam ostala bez toga. To su stvari koje se ne mogu zamijeniti", istaknula je Kristina Zubac.

Onaj najvažniji prsten ipak je na sigurnom - na njezinoj lijevoj ruci kao podsjetnik na ljubav njena života i svadbu koju su ona i 24-godišnji Ivica imali krajem kolovoza na Malom Lošinju! Bračni život, kaže 29-godišnja diplomirana novinarka i uzgajivačica konja, nije puno promijenio njihov odnos.

Više pogledajte u prilogu Ane Miščević.