Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
svaka čast!

Ivica i Kristina Zubac pokazali veliko srce! Spasit će čovjeka čije su suze dirnule cijelu Hrvatsku: 'Priča m...

Ekskluzivno doznajemo da je taj poziv iz Amerike uslijedio od obitelji Zubac - Kristine i Ivice, našeg proslavljenog NBA košarkaša

Ana Miščević/ 28.11.2021. u 19:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Obitelj Zubac - naš proslavljeni NBA košarkaš Ivica i supruga Kristina pokazali su još jednom kako imaju veliko srce. Iako sami prolaze kroz teško razdoblje zbog provale u njihov losanđeleski dom, odlučili su spasiti konje čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku.

Suze Slavka Budoša tekle su za konjima koje zbog slabog imovinskog stanja nije mogao više hraniti, a onda mu je jedan poziv vratio osmijeh na lice. Ekskluzivno doznajemo da je taj poziv iz Amerike uslijedio od obitelji Zubac - Kristine i Ivice, našeg proslavljenog NBA košarkaša.

"Mene je ta priča baš jako pogodila - zato što je to blizu mjesta gdje sam se  rodila, nekih 25 kilometara. Općenito sam slaba na konje i na starije ljude, tako da me to dodatno potreslo", rekla je Kristina Zubac.

"Ja sam njemu to pokazala i oboje smo samo u trenutku rekli da moramo pomoći, šta god treba. Zvali smo mog tatu i naš tim koji radi s konjima. Oni su sve organizirali i ove subote stiže hrana i paste protiv parazita", dodala je.

Kristina i Ivica organizirali su sve kako bi konji i Slavko imali sve što im je potrebno! 

"Gospodin Slavko nema kapacitet da ima puno hrane na jednom mjestu. Kako mu nešto zatreba, tako ćemo mu mi slati sijeno, slamu i zob - to je što se tiče hrane. Ovako neke stvarčice, slobodno može nazvati i reći: 'Treba kopita odrezati'. To ćemo onda dogovoriti s našim potkivačem s kojim dugo radimo", pojasnila je Kristina Zubac.

I dok oni punog srca pomažu drugima - njih su, nažalost, - po drugi put opljačkali u njihovu domu u Los Angelesu jer Ivica igra za L.A. Cliperse. U trenutku provale u luksuznoj vili bili su njihovi psi, no na sreću kaže Kristina - ništa im se nije dogodilo. Veliki materijalni gubitak ipak je ostao u sjeni jednog emotivnog dara kojeg su pljačkaši odnijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Ukrali Rolex

Ivicu Zupcu pljačkaši upali u kuću u Los Angelesu: Naš košarkaš zatekao ih dok su bježali

Image
Ukrali Rolex

Ivicu Zupcu pljačkaši upali u kuću u Los Angelesu: Naš košarkaš zatekao ih dok su bježali

"Jedina stvar zbog koje mi je jako žao je vjenčani prsten koji sam dobila od tatine bake, a prenosio se generacijama. Napokon je došao do mene, ali nažalost sam ostala bez toga. To su stvari koje se ne mogu zamijeniti", istaknula je Kristina Zubac.

Onaj najvažniji prsten ipak je na sigurnom - na njezinoj lijevoj ruci kao podsjetnik na ljubav njena života i svadbu koju su ona i 24-godišnji Ivica imali krajem kolovoza na Malom Lošinju! Bračni život, kaže 29-godišnja diplomirana novinarka i uzgajivačica konja, nije puno promijenio njihov odnos.

Više pogledajte u prilogu Ane Miščević.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
moderni 'romeo i julija'

Oni su pravi dokaz da ljubav ne poznaje granice, ni državne, ni vjerske

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba