Play ponuda
Play ponuda
NAUČILA ONO NAJBITNIJE

Iz najtežih situacija izašla je kao pobjednica: 'Skrivala sam se i sramila što sam oboljela, odgađala sam svo...

Kada čujemo ovakve priče, onda shvatimo kako život treba živjeti punim plućima i da nam je najbolji dan upravo danas

Filip Šerić/ 13.11.2021. u 20:30
Play ponuda

Nakon 11 godina, Anđa Marić ponovno se vratila na glazbenu scenu i to s pjesmom "Srce mi je na mjestu". Samo je naše kamere pustila na snimanje novog spota i ispričala nam sve o planovima, borbi s teškom bolešću, sinu Gašparu, ali i odnosu s bivšim suprugom. 

O Anđi Marić svašta bi se dalo reći - glazbenica, spisateljica, kolumnistica, bivša manekenka i televizijska voditeljica. No ono što je najbitnije je to je da je oduvijek bila borac. Iako se gotovo čitavo desetljeće bori s autoimunom bolešću multiple skleroze, to je nije spriječilo da i dalje nastavi raditi ono što najviše voli - stvarati glazbu. Nakon 11 godina, Anđa se ponovno usudila pjevati i zvuči bolje nego ikada! 

"Skrivala sam se i sramila što sam oboljela, odgađala sam svoj život do kada budem savršena, kad budem bolje hodala, kad budem bolje bla bla bla... Otišla sam u Meksiko ove godine, na kraj svijeta da izađem iz svoje zone komfora, kod svoje mentorice Courtney koja me naučila, 'Anđa možeš živjeti i ovdje i sad, ne moraš odgađati život, možeš imati jako lijep život' i onda sam se vratila u Zagreb i rekla sam: 'Jerko, ajmo!'", rekla je Anđa Marić.

Najveći obožavatelj joj je 18-godišnji sin Gašper koji se bavi videografijom. Iako je Anđa dobila šestogodišnju bitku za skrbništvo, Gašper je ipak odlučio živjeti s tatom u Sloveniji. Takav ishod nije očekivala, no razumije njegovu odluku.

Image
ŽENA STIJENA I INSPIRACIJA

Najgori domaći prekid koji je završio teškom dijagnozom: Živjela je bajku, a onda joj je on pokazao snimku s njezinom prijateljicom

Image
ŽENA STIJENA I INSPIRACIJA

Najgori domaći prekid koji je završio teškom dijagnozom: Živjela je bajku, a onda joj je on pokazao snimku s njezinom prijateljicom

"On se s 13 godina, kada sam ja dobila skrbništvo, nakon mjesec dana rekao: 'Ok mama, ja mogu sad ići u Sloveniju'. Kad sam zvala svog bivšeg, 'Evo sad se on vraća kod tebe', on je reko pa 'Kako? Boriš se za skrbništvo šest godina'. Ja sam se borila za Gašpijeva prava, da on sam može odlučiti i naravno, on ide tamo gdje želi biti. Pa ti si mu tata, ja sam mu mama i sad imamo predivan odnos. Zaliječili smo tu ranu obitelji. Bili smo glupi", pojasnila je glazbenica i spisateljica. 

Nije tajna da je uslijed rastave prošla neke od najgorih godina u životu, no iz teške životne situacije je izašla kao pobjednica jer je naučila ono najbitnije.

"Danas mogu vidjeti zašto sam se zaljubila u tog tipa i to je bila ogromna ljubav. I neki dan, došao je tata po njega i rekao 'Joj, ja sam tako umoran'. Ja sam rekla: 'Daj spavaj kod nas'. I on je bio iznenađen. Naravno da ne želim ni u ludilu da se nešto dogodi ocu mog najdražeg sina", smatra Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Anđa je uistinu hrabrija nego ikada. Osim što je predstavila novu pjesmu, ovih je dana napravila i modni editorijal s našim najpoznatijim fotografom Šimom Eškinjom i svima pokazala kako riječ sexy dolazi u svim oblicima.

"Ja sam totalno super ovakva kakva jesam i kad sam rekla Šimi, ajmo napraviti slike sa štakama, on je rekao 'Oh my god, ovo je fenomenalno'. Smislila sam hashtag we make disability look hot i fakat, da, to je tako. Ne moram biti savršena, ne moram biti super i time što se usuđujem biti ranjiva, dajem ljudima dozvolu da se i oni osjećaju OK sa svim svojim manama", smatra Anđa Marić.

Kada čujemo ovakve priče, onda shvatimo kako život treba živjeti punim plućima i da nam je najbolji dan upravo danas.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina RTL-a

Sjećate li se prvih lica RTL-a? Evo gdje su danas prvi voditelji Vijesti, Exkluziva i drugih omiljenih emisija

Play ponuda

Više s weba