Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POBUNA JEDNE STUDENTICE

Iz protesta se skinula gola i zasvirala klavir

Mlada klaviristica iz brazilskog Florianopolisa pronašla je zanimljiv način kako zainteresirati ljude za svoju glazbu. Rita Tibes je odlučila otvoriti blog na kojem objavljuje videa u kojima svira potpuno gola.

Image
RTL/ 13.9.2013. u 12:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Djevojka nadimka 'Sexy Suzy Pianist' kaže da je njezin cilj upozoriti na spolnu nejednakost u svijetu klasične glazbe i zbog toga se odlučila na ovu vrstu 'protesta'.

"Cilj mi je promovirati svoj rad te popularnu glazbu svirati na klasičan način. Pored toga, želim osvojiti glazbeni prostor u kojem još uvijek prevladava muška dominacija", rekla je Rita Tibes za brazilski portal G1.

Image
Foto:
Image

Komentirajući golišava videa na svom blogu, ova diplomirana zubarica, koja završava i studij klavira, izjavila je kako je oduvijek voljela svirati bez suvišnog 'tereta'.

O planovima za budućnost nije otkrila previše, no nakon serije golišavih videa objavljenih na YouTubeu, koji su vrlo brzo i obrisani zbog povrede pravila ovog servisa, ponude su počele stizati.

"Dobila sam neke ponude da predajem (naravno, s odjećom), a svirati gola na koncertima? Ne, hvala! No to bi bilo vrlo interesantno za vidjeti", komentirala je Rita.

Image
Foto:
Image
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Objavila i dokaz

Sin sesvetskog tajkuna Marijana Šarića kupio Rolex poznatoj influencerici? Zorannah se nakon optužbi odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba