Play ponuda
Play ponuda
JAO LJEPOTI KOJA RAZUMA NEMA

Izbacili čak 30.000 ljudi jer su ružni

Popularna stranica za upoznavanje i druženje BeautifulPeople.com iznenada je dobila veliki novih broj članova. Razlog? Napad virusa 'Shrek' koji je dramatično snizio inače stroge kriterije.

Image

ljepota, žena, muškarac, BeautifulPeople.com, Ljepota BeautifulPeople.com

RTL/ 20.6.2011. u 9:58
Play ponuda

Korisnici društvene mreže BeautifulPeople.com redom su zgodni muškarci i žene, a savršeni izgled jedan je od glavnih uvjeta za upad u ovo odabrano društvo.

U posljednjih mjesec dana, međutim, broj članova ove popularne stranica za upoznavanje i druženje dramatično je porastao, što je izazvalo sumnju vlasnika sitea.

Objašnjenje je prilično jednostavno - virus 'Shrek' je napao software i tijekom šest tjedana registrirao čak 30.000 novih članova iako ne ispunjavanju stroge kriterije o ljepoti.

Zbog toga su bijesni vlasnici bili primorani uložiti čak 100.000 dolara samo kako bi izbacili novopridošle 'ružne' članove' te sačuvali ugled stranice BeautifulPeople.com.

Ako mislite da je to pretjerivanje, reći ćemo vam da su ti isti 'čuvari ideala ljepote' nakon Božića izbacili čak 5.000 članova jer su se tijekom blagdana - udebljali!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
dugo se borio

Preminuo je glazbeni menadžer Boris Šuput. Maja se dirljivom objavom oprostila od tate

Play ponuda

Više s weba