Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
korjenita promjena

Izbrisao mračnu prošlost s 25 operacija

Tek nakon 25 operacija, nekoć član radikalnih rasističkih skupina Bryona Widnera uspio je ukloniti tetovaže, koje su odražavale mržnju i bijes, sa svoga lica.

Image
S.K./ 31.10.2011. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bryon Widner godinama je bio jedan od uvjerenih i najagresivniji američki rasist. Sukladno svojim tadašnjim uvjerenjima istetovirao si je cijelo lice slikama koje odražavaju mržnju i bijes.

No, nakon što je upoznao svoju ženu, shvatio je kako njegova borba nema smisla i okrenuo leđa rasističkim grupama poput Bjelačke nadmoći i National Alliance.

Međutim, ni u obiteljskom životu nisu mu odmah cvale ruže. Iako se oženio i dobio dijete, nikako nije mogao pronaći posao zbog svog istetoviranog lica.

Na njegovu sreću, za cijeli slučaj saznao je Daryle Lamont Jenkins, koji vodi organizaciju One People's Project koja je usmjerena na borbu protiv mržnje.

On mu je pomagao da ugovori operacije i ispriča svoju priču u dokumentarcu 'Erasing Hate'.
Nakon 16 dugih mjeseci i 25 operacija, Widnerovo lice nije dalo ni naslutiti kakav je život vodio prije nekoliko godina.

Bryona je danas uzoran otac i radnik te savjetuje djecu da se ne zatrpavaju mržnjom i ne pridružuju se rasističkim organizacijama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMEPLOV

ZLATNO DOBA MANEKENKI I STARLETA! Ovako su se prije 16 godina zabavljale domaće zvijezde na izboru za Kraljicu Zagreba

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba