Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREMRŠAVA ZA NASLOVNICU

Izgladnjeloj manekenki "dodali" 20 kg

Da podatak bude šokantniji, Kamilla Wladyka se pojavila na naslovnici magazina "Healthy" koji promovira zdravi život.

Image

kamilla wladyka kamilla wladyka

M.K.S./ 17.5.2010. u 12:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Prikrivanje nedostataka i skidanje kilograma Photoshopom odavno je uobičajena stvar u modnoj industriji i modnim magazinima. No, u zadnje vrijeme su modeli toliko mršavi da se počelo i s dodavanjem kilograma, ali samo u Photoshopu.

Upravo to su učinili u britanskm magazinu koji promovira zdravi život. Oni su za snimanje naslovnice izabrali manekenku Kamillu Wladyku, no ona je toliko mršava da su joj na fotografijama za travanjsko izdanje dodali čak 20-tak kilograma.

Priznala je to jedna od urednica magazina Jane Druker na okruglom stolu na kojemu se raspravljalo o retuširanju. Ostali sudionici rasprave su ostali šokirani tim otkrićem posebno zbog činjenice da se Wladyka pojavila na naslovnici magazina koji se bavi zdravljem.

"Oni su je lijepo trebali poslati kući, a ne još dodatno promovirati njezino stanje", izjavio je psihoterapeut i bivši modni fotograf Gerard Chevalier kojemu se urednica povjerila.

No, otkrilo se da to nije zaseban slučaj. Modni magazini dodavanje kilograma koriste već neko vrijeme jer su se našli na udaru kritika zbog anoreksičnih modela. Nejasno je jedino zašto djevojkama ne dozvole da same nabace tih nekoliko kilograma.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
legendarni hitovi

Sjećate li se domaće teen zvijezde? Zasićena uspjeha, glazbe i publike, posvetila se nekom sasvim drugom životu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba