Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JUŽINA POHARALA ESTRADU

Izgubili kompas: Najveći ovotjedni medijski gafovi!

U današnjoj rubrici Top 5 donosimo najveće ovotjedne medijske gafove - od pada premijera Milanovića, preko cupkanja Zdravka Mamića do urlanja Milana Bandića. Tu je i Justin Bieber, kojeg je južina sustigla u Londonu gdje je napao paparazza.

RTL/ 10.3.2013. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Južina debelo drma čitavom planetom. Nekima se vrti, neki su agresivni, neki pak pucaju od ekstaze. A mi pucamo od smijeha i donosimo vam ovotjednih top pet javnih pucanja.

Nismo baš čuli je li premijer Milanović prije skoka rekao hop, ali čuli smo kako su mu savjetovali da ipak ne glumata Batmana. Ali, nije to lako kad već godinu i pol uvjeravaš i sebe i naciju da imaš super moći. Još kad to jugo oplete, ma nema tko ne bi skakao s tenka.

A važan se ovih dana po Londonu pravio i JustinBieber. Prvo je na vlastiti koncert kasnio puna dva sata, a onda ga je južina tako smantala da se srušio na pozornici.

"Rekao je da mora leći na stepenice jer ne može disati zbog premalo kisika u O2 Areni. Mislim da se pokušao našaliti", izjavila je jedna obožavateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No šalio se nije ni malo kada je drugo jutro izlazio iz londonske bolnice. Naravno da ga je dočekala hrpica paparazza. I sve bi bilo OK da to londonsko jugo nije ušlo u glavu i malenom i ovim malo većima.

Svoju epizodu s paparazzima imao je i Rihannin stari/novi zločesti dečko ChrisBrown. Od kad se pomirio s pop divom, prate ga u stopu, a on, kao jadan ne zna, pa su ga kao slučajno zatekli bez majice. I kao baš je bio ljut pokazujući dobro isfugirane i obojane pločice. 

Upravo se čita

Image
VEČERAS JOŠ DVA VJENČANJA!

Neke mladenke na prvu razočarane: 'Probala sam, ali ne mogu biti fejk'

Zagrebačkom gradonačelniku na put su stali njegovi vazali koji su pustili jadne građane da se mukte parkiraju na Gornjem gradu.

"Ja ću vas smijeniti, potjerat ću vas sutra, pa nećete vi meni moždani udar davati u ovom gradu. Ja sam dobio nagradu prvi grad po mobilnosti u Europi jučer, a vi meni radite cirkus!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Oni cirkus njemu, on cirkus nama. "Od sutra ćeš tu dežurati, tu sam rekao", rekao je Bandić onako ovlaš pogledavajući prema mobitelu uperenom u njega, pitajući se snima li ga ta skrivena kamera iz onog ljepšeg profila.  

Zdravko Mamić nema tih problema, zna on da iz oba profila izgleda isto - sami zaključite kako. E, baš tako je izgledao i na jučerašnjoj SF, tj, HDZ konvenciji. Pod budnim okom doktora Franje, u maniri Miše Kovača, Mamić je dizao ljevicu, pa desnicu, pa obje, suvereno mašući kao da pomaže jumbo jetu pri slijetanju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABORAVITE PREDRASUDE

Ona je jedina vozačica autobusa u Dalmaciji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba