Ostalo

Između vulgarnog i seksi - granica je tanka i skliska!

Između vulgarnog i seksi - granica je tanka i skliska. Po njoj se na visokim potpeticama skližu i spotiču mnoge naše slavne dame. I dok neke zakopčane izgledaju nevjerojatno seksi, druge ni polugole ne mogu popraviti opći, loš dojam. U čemu je tajna?

RTL
2013-11-28 17:45

Iskaču sa svih strana i polugole ih viđamo gotovo više od vlastitih djevojaka ili žena. Jer seks ipak sve prodaje. Što je zapravo seksepil? Ne mjeri se on komadima odjeće strgnute sa sebe. Ne, riječ je o jednoj suptilnijoj i finijoj stvari, koja jadne muškarce privlači, a da ni sami nisu svjesni da bulje.

"Potpuno je nevezan sa odjećom. Možete biti seksipilni i zakopčani do grla, kao što možete biti vulgarni i zakopčani do grla. To su osjetljive nijanse", smatra Alka Vuica, glazbenica.

Pa tko od ovih, mora se priznati, lijepih dama svoju seksualnost koristi mudro, proračunato i ukusno? Krenimo od vrha. Severinino svečano izdanje na prijamu kod srpskog kralja bilo je sve, samo ne ukusno. Ali ona je kraljica u zauzdavanju golotinje jer samo pokretom štikle okrene je u svoju korist. Prije svega financijsku.

"Ako se okrenete oko sebe, Severinu možete vidjeti u svim domenama i to je njen uspjeh. Ona nije isključivo tijelo. Ona je zanimljiva po tome što se radi o jednom inteligentnom ženskom mozgu koje koristi tijelo, a ujedno šalje i poruku", kazao je Viktor Drago, stilist.

Svi više vole kad im, dok pjeva, mala malo i promrda. A tko to radi bolje od Maje Šuput koja je sve učinila za nijansu previše. Kosa je malčice preblještava, usne za mali boc iglicom prenapučene, a grudi preko noći postale skakutavije. I dobro ona vozi i zarađuje svoje, bez obzira na to što bismo joj mogli prigovoriti.

Kad smo kod velikih, Nives Celzijus je na vrhu. Malo se slika, malo naokolo nešto promovira, čak i glanca aute, sve prema potrebi. Za razliku od mnogih drugih svojih kolegica, niti glumi, niti pjeva - osim nekih užasnih pokušaja.

Pa ipak je odavno postala brend, čak i autorica najprodavanije knjige 2008. godine gdje je opisivala s kime se i kako. Ali ne iskače iz paštete pa stalno željno iščekujemo kad će nam se Nives opet ukazati.

"Njoj je dovoljno poslikati se da se vidi dio guze ili komadić sise i da to apsolutno danima bude glavna vijest portala. Smatram da ona taj svoj seksipil koristi u granicama okoline u kojoj se nalazi. Ali kad bi se nalazila recimo u Americi, mislim da bi ona bila u vrhu najplaćenijih zvijezda", poručio je Drago.

Zato ne smijemo nikoga podcjenjivati, a baš to i prečesto radimo.

Nije seksepil novi izum. Za njegovo oličenje najbolje je malo zaviriti u arhivu starih snimaka. Stara garda glumica i pjevačica i danas stoje u udžbeniku pod pojmom seksepil sa stilom. S manje odjeće palile su više mašte nego suvremene nam dame kojima meso lipti na sve strane. Tko će znati više o promjenama u modi i moralu od legendarne Žuži?

"Sigurno se promijenilo. Na žalost jer danas već mladi u školi od dvanaest godina pričaju o seksu, šta ipak nije bilo u moje doba ni u vaše doba. Prije 16 godina se o tome nije govorilo, a danas se već evo sa dvanaest počinje", izjavila je legenda Žuži Jelinek.

A ne završava ni s 40 plus. Danijela Martinović tako je u petom desetljeću zaokrenula svoj imidž. Više nije skakutava djevojčica, već vamp žena koja pjeva o tome kako su premali brodići koji uplovljavaju u njezinu luku. A eto, i odlično utegnuta i stesana Indira koja dugo nije izgledala bolje krenula je nešto jako provokativno, pa je i novi Colonijim spot skinut s Youtubea.

A nije usamljena u koketiranju sa svojom seksualnošću jer nije samo bižuterija svjetlucava na Jeleni Rozgi. Poglede privlači i odjećom koja se pere na 90 stupnjeva.

I evo najnovijeg podatka - Rozga je upravo dobila nagradu za najslušaniju izvođačicu u regiji. Pa neka netko kaže kako se ne isplati, ako si ih danas odjenula, dati ljudima da ti malo zavire u gaćice. Onako ovlaš i naravno, sasvim slučajno.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.