Ostalo

Iznenađenje u trgovini: Flash mobom oduševili kupce!

Znate li što je 'flash mob'? Naoko spontana plesna koreografija koju najčešće snimaju skrivene kamere sve se češće koristi u marketinške svrhe. Pogledajte što se jučer događalo u zagrebačkom Mercatoru i kako su na raspjevani, ali i edukativni flash mob reagirali kupci!

RTL
27.01.2013 18:20

Sve je bilo kao i svakog dana. Birali su svoje limune, mrkvice i patliđane. Dok monotoniju nije prekinuo glas jednog potištenog kupca. Srećom, prodavačica s odjela voća i povrća bila je tu na usluzi.

"Moja uloga je bila uloga jedne starije dame koja prilazi mladiću koji tuguje zbog manjka vitamina i koja mu pokušava uljepšati dan i koja ga pokušava šarmirati u starijim godinama", izjavila je glumica i pjevačica Lela Kaplovitz.

Dobro je umornom i bezvoljnom kupcu objasnila da je takav jer je poput prosječnog Hrvata. Ne jede dovoljno voća i povrća.


"U Hrvatskoj konzumiramo četiri puta manje voća i povrća godišnje nego što to propisuje svjetska zdravstvena organizacija. Dapače, zadnja istraživanja pokazuju kako više trošimo na cigarete i na telekomunikacije nego na voće i povrće", kazala je Lea Marcijuš, glasnogovornica Mercatora.

"Sugerira se da bi dnevno bilo optimalno pojesti pet komada voća i povrća u pet različitih boja", dodala je Marcijuš.