Play ponuda
Play ponuda
MIa je ostala skulirana

Izraelski predstavnik zgrozio ponašanjem prema Miji Dimšić, no ovo mu nije prvi put da vrijeđa i omalovaža

Predstavnik Izraela na ovogodišnjem izdanju Eurosongu zgraža sve redom, a kladionice mu već sada predviđaju veliki neuspjeh

Image
Foto: Screenshot Reddit
RTL.hr/ 10.5.2022. u 12:00
Play ponuda

Svaki, pa i najmanji korak svakog natjecatelja na Eurosongu obožavatelji ovog natjecanja drže na oku. Naravno, tako nije promaknuo ni trenutak jučerašnje otvaranje Eurosonga kada je hrvatska predstavnica Mia Dimšić dala intervju pa je na zamolbu novinara s kojim je razgovarala, zapjevala jednu eurovizijsku pjesmu s prijašnjim izdanja koja je njoj izrazito draga. Do tada se sve činilo u najboljem redu dok ego i potreba za centrom pozornosti izraelskog predstavnika po imenu Michael Ben David nije došla zbog čega je naprasno doslovno istrgnuo mikrofon iz Mijine ruke. Toliko o njegovom poštovanju ostalih kandidata, a slabijeg spola da ne govorimo.

"Daj mi mikrofon!", rekao je Miji koja se očito nije snašla u trenutku već je pustila da gledatelji sami ocijene njegovu nepristojnost. Naravno da korisnici popularnih društvenih mreža su osudili ovaj potez.

Ono što je izraelski predstavnik napravio Miji Dimšić, može učiniti samo egocentrična osoba koja nema nimalo razumijevanja za druge. Da stvar bude krajnje nepristojna, nije se ni ispričao Miji nego je poput djeteta uhvaćenog s prstima u marmeladi rekao kako je riječ o šal. Podsjećamo kako se na veliku većinu šala ljudi nasmiju, što ovdje nije bio slučaj. Toliko o pojedinim predstavnicima Eurosonga koji pred kamerama tvrde kako je bitna samo zabava i glazba na tom natjecanju.

Nepristojni trenutak možete pogledate klikom na sljedeći LINK.

"Kako netko uopće može misliti da je ovo u redu? Nevjerojatno!", "Ovo se događa toliko često, da mislim da sve radi namjerno", "Mrzim ovaj trenutak. Jadna Mia", " To je bezobrazno, čak i ako je šala", samo su neki od komentara korisnika Reddita. Neki su otišli dalje i rekli kako mu neće sigurno dodijeliti svoj glas na ovom natjecanju.

Nakon ovog sramotnog događaja, poručio je Miji da ode jer je "ovo njegov trenutak", no onda je shvatio da to već graniči s nekim ozbiljnim strahovima, ali onda je naglo promijenio ponašanje te ju krenuo grliti i smijati se. Treba li spomenuti da je to samo njemu bilo smiješno uz popratni komentar: "Šala, šala"

Podsjećamo kako je David je svojim ponašanjem na Eurosongu zgrozio mnogobrojne. Njegovo nepoštivanje tuđeg osobnog prostora došlo je do izražaja kada je došao i svojom odlukom poljubio jednog od kandidata na što ovaj nije pristao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ne brinite jer njegovom bezobrazluku nema kraja pa je dio njegovog ponašanja unošenje u lice drugima, upadanje u riječ te raznorazne provokacije. Jednom je prilikom voditelju počeo skidati zaštitnu masku. Prema pojedincima glaan je i nametljiv što je zapravo vrlo pristojan opis ovakvog ponašanja. osim toga što njegovo ponašanje izgleda kao ponašanje razmaženog petgodišnjak, a ne 25-godišnjaka, ne preostaje ništa drugo nego očekivati da vrlo loše prođe na samom natjecanju. O 40 predstavnika, on je na 31. mjestu, no nakon ovakvog poteza, sigurni smo kako će se još srozati.

Bila bi šteta propustiti njegov još jedan nepristojni ispad kada je svom plesaču rekao "Začepi, je***e" što možete pogledati u sljedećeme videu točno na 1:48 minuta trajanja.

Inače, Michael je trebao nastupiti s pjesmom 'I.M' u drugoj polufinalnoj emisiji u četvrtak, no kada se uzme u obzir broj obožavatelja ovog pjevačkog natjecanja, moći će samo sanjati 31. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Play ponuda

Više s weba