Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
recite nam u anketi

Izvukla je deblji kraj! Ivana Mišerić vs. okrajak parizera - što biste vi na njezinom mjestu?

Radijska voditeljica zaputila se kupiti salamu, no dočekao ju je - doslovno - deblji kraj spornog parizera. Hrvatski gablec broj 1 Ivani bi mogao prisjesti, naime, na meti je kritika zbog svog istupa na društvenim mrežama

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL , Screenshot: Instagram
RTL.HR/ 4.11.2021. u 12:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radijska voditeljica Ivana Mišerić pokrenula je lavinu na društvenim mrežama. U nizu ozbiljnih afera, imamo tako i onu koja muči 'malog čovjeka'. A raspravu je pokrenula Ivana. Kako biste vi reagirali da vam u dućanu prodaju kraj salame? Voditeljicu je zanimalo bi li vam to bilo prihvatljivo ili biste se požalili i vratili kraj salame.

Njezino ponašanje izazvalo je niz reakcija, neki smatraju da je pretjerala, dok je drugima nevjerojatno da Ivana uopće jede parizer. "Jel' ovo okej? Ja bih ovo išla vratit'", govorila je Ivana dok je snimala spornu salamu. Muški glas u pozadini pita se "kakav je ovo bezobrazluk". Iako je Ivanina namjera bila tek požaliti se i imati sadržaj na društvenim mrežama, stvari su eskalirale pa su joj neki poručili i da je nezahvalna te beozbrazna.

Pratitelji su je prozvali damom koja očito voli samo sredinu salame, a neki su joj poručili i da bi se trebala sjetiti da na svijetu ima gladnih ljudi. Sumnjamo da je Ivana išla baš toliko daleko u razmišljanjima. No, prigodno, u jeku 'afere parizer' recite nam u  što biste vi napravili da se na njezinom mjestu: 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ispovijest slavnog frizera

Progovorio o poslu i odnosu sa Ivom Šarić: Antonio radio i s predsjednicom i s manekenkama, a put do uspjeha nije bio lak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba