Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KRALJ SE IPAK VRAĆA

Jacko demantirao priče o teškoj bolesti

Ian Halperin, koji je jučer javnost obavijestio o bolesti kralja popa, navodno je lakrdijaš koji samo želi promovirati svoje radove, među kojima je i Jacksonova biografija.

Image

michael jackson michael jackson

D.K./ 23.12.2008. u 11:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LAS VEGAS - Samo dan nakon što je svijet obišla informacija o teškoj bolesti Michaela Jacksona, stigao je i demantij njegovog glasnogovornika, koji tvrdi da je Ian Halperin o lažnoj bolesti progovorio isključivo kako bi promovirao svoju neautoriziranu (!) biografiju. "Zdravlje gospodina Jacksona je jako dobro. On se trenutno bavi finalizacijom pregovora s jednom producentskom kućom koja će mu organizirati svjetsku turneju i TV gostovanja", rekao je glasnogovornik.

Istodobno s demantijem priče o teškoj bolesti, stiže i nova verzija Jacksonovog financijskog stanja - posrnuli kralj popa ovih je dana unajmio raskošno imanje u luksuznom dijelu Los Angelesa, a plaća ga sto tisuća dolara mjesečno. Vila ima sedam spavaćih soba, 13 kupaonica, 12 kamina, bazen i vrt, a osigurava ga nekoliko desetaka zaštitara, kao i najmoderniji alarmni sustav. U svom novom domu Jackson će se, pišu mediji, posvetiti novom albumu kojeg stvara već nekoliko godina a koji bi trebao biti objavljen sredinom 2009. godine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba