Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UBIO GA ANESTETIK

'Jackson je imao samo upalu pluća'

Liječnik je potvrdio ono o čemu se već dugo nagađa - kralj popa je bio sasvim zdrav 50-godišnjak. Imao je jedino upalu pluća, no ni ona nije bila ozbiljnija.

M.K.S./ 2.10.2009. u 9:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Tragično preminuli kralj popa Michael Jackson je imao zdravo srce i bio je razmjerno zdrav, stoji u službenom obdukcijskom izvješću. Američkim novianarima je to potvrdio liječnik Zeev Kain koji ga je dobio na uvid.

Imao je 64 kilograma što na visinu od 175 cm i nije tako malo. No, ruke su mu bile izbodene od brojnih injekcija koje je svakodnevno uzimao, imao je tetovirane obrve i usnice. Jedina ozbiljnija bolest je bila akutna upala pluća, no ni ona nije bila tako ozbiljna da bi mogla dovesti do zatajenja srca. Imao je i artritis na koljenu te na nekoliko prstiju.

U izvješću se potvrđuje i da je kralj popa ostao bez kose, a na glavi je imao veliku tamnu tetovažu. Patolozi su zabilježili i depigmentaciju kože na licu, prsima po abdomenu i rukama.

"Imao je 50 godina i kao svi mi u tim godinama, imao je nekih zdravstvenih problema, posebno s obzirom na njegov način života. No, to je sve u granicama normale. Imao je i ožiljke po licu i tijelu od esetetskih operacija te mnoge ubode po rukama", potvrdio je Zeev.

Ti nalazi potvrđuju navode da je Jackson umro od prevelike doze anestetika od koje je prestao disati. "Po mome mišljenju, ako nekome date Propofol bez medicinske indikacije i izvan bolnice, onda je to loše, jako loše. I tako svaki dan. Zaključak je patologa da je on umro od akutnog predoziranja Propofolom. Uz to je uzimao i Benzodiazepam što je dodatno pogoršavalo njegovo stanje. Zbog toga se sve i dogodilo", pojašnjava Zeev.

Jacksonova smrt je proglašena ubojstvom, no nikakva optužnica još nije podignuta. Očekuje se da će biti optužen njegov liječnik Conrad Murray koji mu je dao smrtonosnu dozu.    

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba