Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRIVATNA CEREMONIJA

Jackson pokopan na tajnoj lokaciji

Još uvijek se ne zna gdje je pjevačevo tijelo, a njegova obitelj to možda neće ni otkriti zbog mogućnosti da netko oskvrne grob.

Image

jackson lijes jackson lijes

M.K.S./ 10.8.2009. u 9:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Tijelo Michaela Jacksona je pokopano je na zasad tajnoj lokaciji na groblju Forrest Lawn u Los Angelesu, pišu američki mediji.

Pokopan je u uskom krugu obitelji bez posebne ceremonije odmah nakon što je obitelji vraćen pjevačev mozak koji je bio izvađen radi dodatnih pretraga. Iako se lokacija zasad taji neki mediji navode da je Jackson pokopan u grobnici obiteljskog prijatelja Berryja Gordyja.

Nagađa se da obitelj taji mjesto pokopa kako netko ne bi pokušao ukrasti njegovo tijelo.

U međuvrememu se nastavlja borba za djecu pokojnog pjevača.

Sada se javio Michaelov dugogodišnji prijatelj i kum njegove djece Mark Lester koji tvrdi da je on otac 11-godišnje Paris. 51-godišnji Lester je bivša zvijezda dječjog showa, a upoznao se s Michaelom Jacksonom prije 27 godina na njegov zahtjev i od tada su prijatelji. Jackson je također kum Lesterovoj djeci i zajedno su provodili blagdane i često se družili na Neverlandu.

On tvrdi da je "Michaelu donirao spermu kako bi mogao imati djecu te vjeruje da je Paris njegova kćer". Britanskom tabloidu je pokazao i fotografiju svoje 15-godišnje kćeri Harriet koja je slična Paris.

"Osjećam posebnu naklonost prema Paris, a činjenica da nemam nikakvog kontakta razdire moje srce", ispričao je Lester.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

On tvrdi da je sve otkrio medijima jer je zabrinut za dobrobit Michaelove djece, posebno za Paris. "Želim ostati u kontaktu s djecom, a ovo je jedini način na koji se to može ostavriti", pojašnjava Lester.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba