Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZABAVA NA INTERNETU

Jacksonova djeca na YouTubeu

Najmlađi Jacksonov sin se zabavljao web kamerom, a njegova snimka je iscurila na internet. Obitelj je zatražila uklanjanje videa.

shimmer fallback
M.K.S./ 13.5.2010. u 7:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Na internetu je nedavno osvanulo nekoliko snimaka najmađeg sina Michaela Jacksona, Blanketa, na kojoj se on zabavlja glumeći scene iz različitih filmova.

U njegovom je društvu najčešće neki od njegovih nećaka, a dječaci su se snimali kamerom koja je postavljena na računalu. Na snimkama se vidi da se djeca zabavljaju.

Na internetu je još nekoliko sličnih snimki, a na nekima od njih je i Paris Jackson.

Nije poznato tko je snimke stavio na internet, no obitelj je zatražila njihovo uklanjanje nakon što su otkrivene.

O troje djece pokojnog pjevača skrbi njihova baka Katherine (80), no u posljednje vrijeme su stalno pod nadzorom socijalne službe. Pod nadzor su došli nakon što je prijavljeno da je jedan od sinova Michaelova brata Jermainea nabavio elektrošoker i njime prijetio ostaloj djeci. 

Na imanju Jacksonovih je u to vrijeme živjelo 12 osoba zbog čega su socijalni radnici naredili da se dio obitelji mora iseliti jer u kući s velikim brojem djece vlada priličan kaos. Navodno su baki zaprijetili da će djeci potražiti drugog skrbnika. Dio obitelji je nakon toga iseljen na drugo imanje u posjedu Jacksonovih.   

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba