Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NORMALAN ŽIVOT

Jacksonova djeca po prvi puta kreću u školu

Michaelova majka je odlučila da djeca trebaju imati prijatelje te da ne bi smjeli odrastati posve odvojeni od vanjskog svijeta.

Image

Paris Jackson, Prince Michael Jackson Paris Jackson, Prince Michael Jackson

M.K.S./ 20.6.2010. u 15:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES -Za nekoliko dana će se navršiti godina dana od kad je preminuo kralj popa Michael Jackson. Njegova majka Katherine (80) koja se brine o njegovo troje djece tim je povodom dala emotivan intervju za britanski Daily Mail. U intervjuu je ispričala kako se snalazi s njegovom djecom te kako su oni preživjeli godinu dana bez oca za kojega su bili jako vezani.

Katherine Jackson je tako otkrila da će djeca ove godine po prvi puta krenuti u školu. Do sada su bili podučavani kod kuće i imali su isplaniranu dnevnu rutinu kao i ostala djeca, ali se nisu družili s vršnjacima. Ona smatra da Prince Michael, Paris i Blanket trebaju društvo druge djece te da sami sebi trebaju izabrati prijatelje. Kaže da se trudi nastaviti način odgoja koji je primjenjivao njezin pokojni sin, jedina promjena je polazak u privatnu školu.

Otkriva i da njegovu smrt najteže proživljava kći Paris. Ona je u svojoj sobi čak složila jedan prostor posvećen samo njemu. Svake večeri zaspe gledajući sliku pokojnog oca i budi se gledajući ga. Navodno Paris jedina zasad pokazuje umjetničke sposobnosti te je već izrazila želju da postane glumica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STIGLO LJETO

'Skinula' se i riječka pjevačica, javnosti poznata i po šokantnoj vezi s 24 godine starijim tajkunom koje se nerado sjeća

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba