Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRODAJA ILI IZLOŽBA

Jacksonove stvari na izložbi prije aukcije

Iako kralj popa nastoji spriječiti aukciju, dio ponuđenih stvari već je izložen u New Yorku kako bi privukao što više pozornosti.

M.K.S./ 25.3.2009. u 9:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

NEW YORK - Jedna od kristalima pokrivenih rukavica koja pripada Michaelu Jacksonu ovaj će tjedan biti izložena na newyorškom Times Sqareu, u Hard Rock Caffeu.

Rukavica je samo jedan od dvije tisuće predmeta iz bogate kolekcije kralja popa koji će se naći na aukciji koja je zakazana za travanj. Iako se Jackson naknadno predomislio i želi spriječiti prodaju, aukcijska kuća Julien's tvrdi da će sve ići prema planu. Oni poručuju da imaju pravovaljane dokumente koje su potpisali pjevačevi menadžeri.

U Hard Rock caffeu će se nekoliko dana moći pogledati i Jacksonova slavna jakna koju je nosio na turneji Victory, a koja je procijenjena na 20 tisuća dolara. Tu je i kruna te pjevačev kraljevski ogrtač.

Zbog velikog interesa aukcija će se moći pratiti i uživo na televiziji. Jackson je prisiljen na rasprodaju svojih stvari jer mora otplatiti dugove, a prodaje i imanje Neverland.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVI NA SAJMU

Hrvati naprosto obožavaju erotiku!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba