Ostalo

Jacques Houdek niže uspjehe, a u svemu mu je podrška samozatajna supruga: 'Zbog Brigite sam sretan čovjek!'

Za Jacquesa Houdeka kažu da je pjevač kakav se rađa jednom u 300 godina, a njemu takvi komentari, priznaje, imponiraju. Nedavno je objavio novi singl, ali se bacio i u nove poslovne pothvate, a u svemu tome mu je najveća podrška upravo supruga

Vendi Keserica
08.09.2019 18:30

Razloga za slavlje i veselje ovih dana naš pjevač vrhunskog glasa Jacques Houdek ima napretek. Obzirom na godine iskustva u ulozi mentora, između ostalog i u RTL-ovim glazbenim spektaklima - velikogoričkog slavuja uskoro ćemo gledati kao profesora.

Poznati pjevač uskoro počinje predavati u jednoj zagrebačkoj glazbenoj školi.

Image 3830899 (auto)

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Uz sve uspjehe dolazi i mnogo odricanja, a to vrlo dobro zna naš najupješniji izvođač na Eurosongu u posljednjih deset godina. Iza svakog uspješnog muškarca stoji njegova bolja polovica.Za Jacquesa postoji samo supruga Brigita , a unjihovom odnosu ključ uspjeha je povjerenje.

"Imam veliko povjerenje u svoju ženu", otkrio nam je pjevač.

Njihova ljubav opjevana je i u pjesmi Kraljica" u kojoj je Brigita imala glavnu ulogu. Jacqueova svestrana supruga s vremena na vrijeme obavlja i posao vizažistice u pojedinim videospotovima.

"Ja sam jako sretan čovjek jer je Brigita prije svega supruga i majka i to sjajna. Domaćica je, ali naravno da uskače."

U bračnu luku uplesali su uz stihove Craiga Davida, a opće je poznatoda brojni mladenci baš za prvi ples odabiru pjesme ovog nagrađivanog pjevača.

"Vrlo sam često iznenađenje na svadbama i to mi je ultimativni kompliment i velika čast."

Kao što je legendarni Zdravko Šljivac rekao2002. godine, da je Jacques pjevač koji se rađa jednom u 300 godina ispitali smo vidi li 'Gospodin glas' svog eventualnog nasljednika ili nasljednicu?

"Tijekom karijere sam naišao na jednu zaista senzacionalnu Ninu Kraljić, fantastičnog Roka Blaževića, Ilmu Karahmet koja je pobijedila u posljednjim 'Zvijezdama'. Čitav niz mladih ljudi."

Ako netko zna prepoznati 'ono nešto' onda je to definitivno Jacques.