Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TABU TEMA MEĐU POLITIČARIMA

Jadranka Kosor otvorila Pandorinu kutiju!

Goruću raspravu o referendumu za navodno očuvanje obitelji dodatno je potpalila bivša premijerka Jadranka Kosor. Nije se priklonila nijednoj opciji, ali je statusom na društvenim mrežama, u kojem spominje oženjene političare i njihove ljubavnice, otvorila Pandorinu kutiju i načela temu o kojoj se dosad samo šaptalo.

RTL/ 29.5.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kako bi bilo da u Ustav ugradimo zabranu političarima (osobito demokršćanima) da imaju ljubavnice? Onima koji su u braku, jasno".

Jedan mali tweet daleko se pročuo. Oštra, britka i bez dlake na tipkovnici. Pričala je ona danas novinarima o raznim stvarima, pa i neformalno o tome što je napisala, ali statusi su, čini se, samo za društvene mreže, ne i za kameru.

Image
Foto: Twitter
Image
TwitterKao da se Jadranka Kosor uplašila što je kolege ubola baš tamo gdje očito najviše boli. Lako se pozivati na vrijednosti kao što su brak, obitelj i Crkva kad treba krojiti drugima.   

"Pozdravljam ovakav istup kolegice Kosor jer smatram da se moramo boriti protiv licemjerja i dvostrukih kriterija i diskriminacije u društvu. Ja ne znam tko od desno orijentiranih političara ima ljubavnice, pa to ne mogu komentirati, ali sigurna sam da ima puno licemjerja kod onih koji se zalažu za tradicionalne vrijednosti", izjavila je SDP-ovka Mirela Holy.

"Političari prijedloge o ustavnim promjenama iznašaju u Saboru Republike Hrvatske, a ne na twitteru", smatra laburist Dragutin Lesar.

I građane zabavlja tko se u Saboru i izvan njega s kime jer nije tajna da među saborskim klupama ima prvorazrednih švalera.

Danas je u Saboru bio svečan dan, a uz mnoge uzvišene uzvanike tu se našao i kardinal Josip Bozanić. No barem koliko smo mi vidjeli, nitko od zastupnika nije mu se ispovijedao i priznao da je zgriješio bludno izvan svoje kuće.

"Možda je pregruba riječ da bi to bila sprdnja s Ustavom, ali svakako nije mjesto. Ako ima uopće prostora da o tome ovako ozbiljno govorim. Ali pitanje bračnih i izvanbračnih izleta je svačija osobna stvar", kazala je Ana Lovrin, HDZ.

"Ja mislim da je licemjerje ili hipokrizija zakonita odrednica moralnog razvoja čovječanstva i tako je bilo jučer, a tako će biti i uvijek", dodaje Tonino Picula, SDP.

"Građani su dovoljno pametni pa mogu prosuditi trebaju li glasati za nekog političara ako ima ljubavnicu", rekao je laburist Branko Vukšić.

U ime obitelji i braka u koju se svi zaklinju prikupljeno je potpisa dovoljno i za dva referenduma. Ako je suditi prema političarima, mogu i kršiti svoje bračne zavjete ako žele, ali najvažnije je samo da ne legnu s nekim gejem. Ako se drže tog jednostavnog pravila, moral će im ostati čist i neokrznut.
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjećate se nje?

Vucina muza i bivša Miss Hrvatske danas živi mirnim životom! Sreću je pronašla u potpuno drugačijem svijetu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba