Ostalo

Janko Popović Volarić progovorio o svojim obnaženim fotkama: otkrivamo i što njegovi kolege misle o tome

Je li mu bilo hladno? Je li ponosan? Je li bilo namjerno? To su samo neka od pitanja koje su si brojne žene postavile nakon što im je pred očima osvanula fotografija posve golog Janka Popovića Volarića

Dalila Turk
17.11.2016 18:23

Ni dan kasnije se ne smiruje bura reakcija na fotografije golog glumca Janka Popovića Volarića . Dame uzdišu, a muškarci zumiraju. Znate na što mislimo.

"Ja sam igrala s tim glumcem, igrala sam neke jako zanimljive scene, glumački sočne. Ali neću komentirati marketing ovog filma. Imam osobni otpor prema toj vrsti marketinga", kaže Nataša Janjić .

Javnost je Janka pogledala malo dalje od očiju pa smo direktno kod glavnog aktera pomutnje među Hrvaticama provjerili kako je bilo na setu.

"To nikad nije ugodno. Bilo je snijega, bilo je hladno. Ne misliš na to kad snimaš. Ako je dobar scenarij, ako je dobra priča i ako si dovoljno isprobao svoju ulogu i znaš zašto to radiš, onda stvarno ne bi trebao misliti kao glumac na to jesam li sad gol ili nisam", kaže.

Golišave fotke su Jankove kolege okrenule na zafrkanciju. Nakon objave, kaže, nisu prestali sa zbijanjem šala.

"Naravno da jesu. Gadovi svi skupa. Naravno da me jesu zezali", našalio se Janko.

I dok se jedni zafrkavaju na račun golišavih fotki, drugi nisu sigurni je li eksplicitna fotografija iscurila od službenog PR-a filma 'Goran'. Nedoumicu je riješio sam redatelj Nevio Marasaović

"Pa te fotke Janka su zapravo rađene u svrhu promocije filma. To su stvarno kadrovi iz filma tako da se ne radi sad o nekoj pikanteriji, golotinji i tome. Te scene u filmu imaju svoju dramaturšku svrhu", kaže Marasović.

Dramaturgije u filmu neće nedostajati. Golišave scene su samo uvertira u nešto posve drukčije.

"To je triler koji je dosta na kraju i brutalan i krvav. Radi se o jednom trileru kakve nismo baš kod nas puno vidjeli", dodao je Marasović.

Scene golotinje dio su priče i svatko tko želi znati zašto je Janko gol može pogledati film 'Goran' koji izlazi prije Božića.