Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POSLJEDNJA EMISIJA

Jay Leno otišao iz "Tonight Showa"

Dugogodišnji voditelj jedne od najgledanijih američkih televizijskih emisija se oprostio od svoje publike. No, najavljuje da se na jesen vraća s novom dnevnom emisijom.

M.K.S./ 29.5.2009. u 8:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Američki televizijski voditelj Jay Leno po posljednji put se pojavio u "Tonight Showu", jednoj od najgledanijih emisija koja se emitira na američkoj televizijskoj postaji NBC.

Leno je emisiju vodio 17 godina i jedan je od najdugovječnijih voditelja na tom mjestu. Dulje od njega trajao je jedino Johnny Carson koji je emisiju vodio gotovo tri desetljeća. Svojim nastupom su ga ispratili glumac Billy Crystal te pjevač Prince.

 Leno odlazi u trenutku kad su postoci gledanosti među najvišima.

"Sjećam se svojem mature kada sam kolegama rekao da idem u Kaliforniju pokušati postati voditelj "Tonight Showa". Koja budala, koji idiot. Znate, pomislili su moji prijatelji. Rekao sam to, ali nisam ozbiljno mislio da bi mi se želja mogla ostvariti, no ispalo je dobro", kaže Leno.

Leno nije bio previše sentimentalan u svojoj posljednjoj emisiji. Najavio je da se na jesen ipak vraća s novim projektom. Bit će to dnevna emisija koja će se emitirati u jutarnjim satima, a Leno najavljuje da će njen glavni adut biti brzina i svježe informacije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba