Play ponuda
Play ponuda
ne propustite ovu priliku

Je li ovo najbolji posao u Hrvatskoj? Travopazitelju daju 7.500 kuna za 2 tjedna na zraku

Izabrani kandidat bavit će se komunikacijom na društvenim mrežama i 'čuvati' robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu

Image

Trava

Foto: Facebook
I.H./ 6.5.2015. u 18:25
Play ponuda

Jedan oglas za posao izazvao je veliku pozornost jer je vjerojatno jedan od najboljih koji se trenutno nudi u Hrvatskoj.

Naime, ponuđeno je mjesto travopazitelja, koji bi imao plaću 7.5000 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku.

Što je zapravo travopazitelj?

"Tražimo nekoga tko se dobro snalazi na društvenim mrežama, tko će paziti da travnata površina izgleda sjajno, pa smo mjesto nazvali 'travopazitelj'. Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati naš proizvod", objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

Husqvarna robotska kosilica sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce. Kkad joj se isprazni baterija, inteligentna tehnologija sama čak odlazi i na punjač.

S obzirom da se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat kao u svijetu, odlučili su se na neobičan oblik promocije.

"Željeli smo ljudima dati priliku da uživo vide koliko je nevjerojatno lako koristiti ovu tehnologiju, a usput nekome dati priliku da zaradi plaću. Situacija na hrvatskom tržištu rada itekako je ozbiljna i teška, nezaposlenost mladih je izuzetno visoka i mi te velike probleme, na žalost, ne možemo riješiti. Ono što možemo je barem jednoj osobi i barem na kratko vrijeme pružiti mogućnost da zaradi fantastičnu plaću", rekla je Drezga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Posao će se obavljato od 29. lipnja do 12. srpnja, a natječaj za posao možete pronaći na portalu MojPosao ili na Facebook stranici Husqvarne.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'uzmeš moje kragne'

Snimka koja se ne staje dijeliti na mrežama: Savjetnica uči jahati konja na gradonačelniku Banje Luke u njegovom uredu

Play ponuda

Više s weba