Ostalo

Jedna od najvećih teen zvijezda na Balkanu prekinula s dečkom i oduševila promjenom: Nakon razvoda,...

Identitet svojeg dečka nije otkrila, ali srpski mediji smatraju da je on osam godina stariji Nikola koji je zaposlen u policiji

Tabloid.hr
13.09.2021 13:30

Ona je jedna od najvećih teen zvijezda na Balkanu i njezine pjesme se neprestano na velikoj većini popisa mladih generacija. Ona je21-godišnja Anđela Ignjatović , poznata po nadimkuBreskvica.

Ipak, mnogi njezino ime vežu nekadašnjeg dečka Mihajla VeruovićaVoyagea jer njihovom duetu tada nije bilo premca.

U spoju posla i ljubavi napravili su izvanredanbrend i nitko nije ni pomišljao na kraj, no i on je došao. Prije nekoliko mjeseci, Breskvica i Voyage su obožavateljima poručili kako svatko od njih kreće svojim putem jer je njihovojljubavi došao kraj.

I dalje se ne zna koji je uzrok ovog prekida pa kako to inače biva, ubrzo se počelo nagađati da je pravi krivac nečija nevjera. S druge strane ,javile su se bizarne teorije o tome kako je riječ o vještommarketinškom triku koji bi utabao put njihovim samostalnim karijerama. Tu teoriju je dodatno "začinila" činjenica da s oboje i to na isti dan objavili solo pjesme u kojima bi se mogle čutiskrivene poruke koje su nekadašnji ljubavnici imali jedno za drugo.

'Sretan put', ime je Anđeline pjesme, što je prijevod izreke 'Bon Voyage'. Ako je čitati između redova, ustihovima Breskvica insinuira na njegovu prevaru. I sam Voyage se oglasio vrlo brzo nakon objavljivanja pjesme i medijima poručio kako tekst nije istinit, ali da je pjesma ipak njemu posvećena.

Oni najskeptičniji su gotovo i pomislili kakoje touspješan korak njihovih menadžera, aliBreskvica je nedavno stala na kraj svim nagađanjima i otkrila kako ponovno ljubi.Dugo se nagađaloo novoj vezi pa je nagađanja i potvrdila fotografijom na Instagramu. Identitet svojeg dečka nije otkrila, ali srpski mediji smatraju da je on osam godina stariji Nikolakoji je zaposlenu policiji.

Drastična promjena nije se od bila samo na ljubavnom području njezinog života, onom oku nevidljivom, već i u vanjskom izgledu. Na samim počecima njezin zaštitni znak je bila dugasmeđakosa koju je pretvorila u crvenu nakon prekida s Voyageom. Nakon takve promjene, Breskvicu su mnogi u komentarima hvalili, a onda je odlučili učiniti još jednu nevjerojatnu promjenu kada je u pitanju njezin fizički izgled.

Svoju dugačkukosu je skratila u bob i vratila se prepoznatljivoj nijansi smeđe boje. Nije joj bio problem da još jednom pokaže kako joj zaista sve vrhunski stoji. Fotografiju s bob frizurom je objavila prije nekoliko mjeseci na svom Instagram Storyju.

Anđela Ignjatović Breskvia bob frizura

(FOTO: Instagram)

Treba imati na umu kako je mladu pjevačicu na Instagramu počeo pratiti i bivši Severinin suprug Igor Kojić . Isto tako, Kojić jes liste pratitelja ukloniosvojubivšu supruguu srpnju ove godine.