Play ponuda
Play ponuda
21-godišnja zvijezda

Jedna od najvećih teen zvijezda na Balkanu prekinula s dečkom i oduševila promjenom: Nakon razvoda, zapratio ju je Igor Kojić

Identitet svojeg dečka nije otkrila, ali srpski mediji smatraju da je on osam godina stariji Nikola koji je zaposlen u policiji

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 13.9.2021. u 13:30
Play ponuda

Ona je jedna od najvećih teen zvijezda na Balkanu i njezine pjesme se neprestano na velikoj većini popisa mladih generacija. Ona je 21-godišnja Anđela Ignjatović, poznata po nadimku Breskvica.

Ipak, mnogi njezino ime vežu nekadašnjeg dečka Mihajla Veruovića Voyagea jer njihovom duetu tada nije bilo premca.

U spoju posla i ljubavi napravili su izvanredan brend i nitko nije ni pomišljao na kraj, no i on je došao. Prije nekoliko mjeseci, Breskvica i Voyage su obožavateljima poručili kako svatko od njih kreće svojim putem jer je njihovoj ljubavi došao kraj.

I dalje se ne zna koji je uzrok ovog prekida pa kako to inače biva, ubrzo se počelo nagađati da je pravi krivac nečija nevjera. S druge strane ,javile su se bizarne teorije o tome kako je riječ o vještom marketinškom triku koji bi utabao put njihovim samostalnim karijerama. Tu teoriju je dodatno "začinila" činjenica da s oboje i to na isti dan objavili solo pjesme u kojima bi se mogle čuti skrivene poruke koje su nekadašnji ljubavnici imali jedno za drugo.

'Sretan put', ime je Anđeline pjesme, što je prijevod izreke 'Bon Voyage'. Ako je čitati između redova, u stihovima Breskvica insinuira na njegovu prevaru. I sam Voyage se oglasio vrlo brzo nakon objavljivanja pjesme i medijima poručio kako tekst nije istinit, ali da je pjesma ipak njemu posvećena.

Oni najskeptičniji su gotovo i pomislili kako je to uspješan korak njihovih menadžera, ali Breskvica je nedavno stala na kraj svim nagađanjima i otkrila kako ponovno ljubi. Dugo se nagađalo o novoj vezi pa je nagađanja i potvrdila fotografijom na Instagramu. Identitet svojeg dečka nije otkrila, ali srpski mediji smatraju da je on osam godina stariji Nikola koji je zaposlen u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Drastična promjena nije se od bila samo na ljubavnom području njezinog života, onom oku nevidljivom, već i u vanjskom izgledu. Na samim počecima njezin zaštitni znak je bila duga smeđa kosa koju je pretvorila u crvenu nakon prekida s Voyageom. Nakon takve promjene, Breskvicu su mnogi u komentarima hvalili, a onda je odlučili učiniti još jednu nevjerojatnu promjenu kada je u pitanju njezin fizički izgled.

Svoju dugačku kosu je skratila u bob i vratila se prepoznatljivoj nijansi smeđe boje. Nije joj bio problem da još jednom pokaže kako joj zaista sve vrhunski stoji. Fotografiju s bob frizurom je objavila prije nekoliko mjeseci na svom Instagram Storyju.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram) 

Treba imati na umu kako je mladu pjevačicu na Instagramu počeo pratiti i bivši Severinin suprug Igor Kojić. Isto tako, Kojić jes liste pratitelja uklonio svoju bivšu suprugu u srpnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
KAKVO IZNENAĐENJE!

U kuću stiži izazivači iz prijašnjih sezona 'Superpara': 'Malo smo ih prestrašili'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Play ponuda

Više s weba