Ostalo

Jednostavna, tiha i potpuno zaštićene privatnosti: Bišćanova supruga jedna je od najsamozatajnijih...

Marija i Igor Bišćan iduće će godine proslaviti 15 godina braka. Tijekom zajedničkih godina dobili su četvero djece, koja su im danas najveći ponos

RTL.hr
03.12.2021 16:15

Samozatajna Marija Bišćan pojavila se na modnom i filmskom druženju, a tamo je još jednom pokazala koliko joj jednostavnost i minimalizam dobro stoje. Za potrebe jednog od rijetkih javnih događanja na kojem se pojavila, Bišćan je i ovog puta iskombinirala svoje 'sigurne' komade - bijelu majicu, sako i tamne traperice, a usto je nosila i 'it' gležnjače.

Supruga karizmatičnog trenera, a nekadašnjeg nogometaša Igora Bišćana, razlikuje se u mnogočemu od tipičnih hrvatskih WAG-sica. Nema nijednu društvenu mrežu, voli modni minimalizam, a intervjue daje jako rijetko. Posvećena je obitelji - s Igorom je u braku dobila četiri curice pa uživa u ulozi majke.

marija bišćan

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Skladni par u braku je od 2007. godine, a poznati su po tome da nemaju niti jedan skandal u svom ljubavnom stažu. Prije negoli su se vjenčali, Igor i Marija proveli su tri godine u vezi, tijekom koje je tadašnja studentica ekonomije pokazala da misli ozbiljno. Zbog ljubavi prema Igoru selila se i živjela gdje god ga je njegova karijera nosila.