Play ponuda
Play ponuda
NEOČEKIVANI GOST

Jelen provalio u kuću i razbio božićne darove

Američka obitelj ostala je šokirana kad je u njihov obiteljski dom večer prije Božića provalio jelen i porazbijao sve na što je naišao.

Image
Foto: PHOTOS.COM
S.K./ 29.12.2011. u 16:25
Play ponuda

Izraz 'neočekivani gost' dobio je sasvim novo značenje kada je jelen svratio u goste k obitelji Keller u američkoj državi Utah. Oni sigurno nikada neće zaboraviti ovogodišnji Božić kada su u svom dnevnom boravku ugledali jelena.

Naime, rogata životinje je razbila prozor njihove obiteljske kuće i ušla unutra. Prošetala je prizemlje i pritom porazbijala sve na što je naišla.

Dok je uspavljivala djecu Marla Keller, čula je neobične zvukove i lomljavinu, no mislila je da buka dolazi iz dvorišta.

Prava panika je zavladala kada je bračni par shvatio da imaju neželjenog gosta u kući večer prije Božića. Cijela drama je trajala dva sata, a od druželjubivog jelena su ih spasili spasioci.

"Svi su se smijali kada su čuli da nas je posjetio jelen, a ja sam bila preplašena, još sam tako lijepo uredila našu jelku i poklone za Božić. Iskreno, bojala sam se da ću od uzbuđenja početi da se porađam", ispričala je tamošnjim medijima Maria.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba