za rtl.hr

Jelena Glišić: 'Odlučila sam apsolutno više ne pričati o svom privatnom životu'

Bivša Miss Universe Jelena Glišić ponovno je sretna u ljubavi, a iako nije htjela pričati o privatnom životu, umirovljena manekenka progovorila je o izgledu, poslovnim obvezama i uspjehu

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell
T.M./ 13.4.2022. u 20:00

Umirovljena manekenka i voditeljica Jelena Glišić godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a iako je slavu stekla prije točno 17 godina, bivša Miss Universe i dalje osvaja svojom ljepotom gdje god da se pojavi. Ekipa RTL Exkluziva nedavno je saznala kako je već neko vrijeme u sretnoj vezi sa Splićaninom Antom Borovinom, ali o tome nije htjela javno pričati. Lijepa Jelena prije nekoliko dana u hotel Esplanadu došla je podržati svoju kolegicu Anu Radišić koja je održala prvi live podcast, a nama je otkrila neke detalje iz svog privatnog života. 

''Još uvijek ne mogu reći da sam uspješna žena jer i dan danas radim na tome. Kada je riječ o drugima onda smo bolji na riječima, ali kada ostanemo u svoja četiri zida mislim da baš nikada ne kažemo sami sebi - 'da, uspješna sam'. Svakim danom trudimo se biti sve bolji i to je jedan vječni put", rekla nam je simpatična Jelena. 

Ma koliko god bili uspješni uvijek postoje neki izazovi koje želimo ostvariti, a još uvijek nismo. Jelena nam je otkrila kako je na poslovnom polju ispunjena, ali postoje neka druga područja u kojima se želi ostvariti. 

"Kada je riječ o poslu tu ne postoje nikakvi izazovi koje želim ostvariti, a da još uvijek nisam. Kada je riječ o nekim drugim područjima - tu imam neke želje", rekla nam je samozatajna voditeljica. 

Upravo se čita

Image
nevjerojatno!

Spašavali dijete pa zaradili kaznu od 10 tisuća kuna zbog prebrze vožnje! 'Gledala sam ga kako ostaje bez zraka'

Mnogi često komentiraju kako je upravo ona jedna od najljepših Hrvatica, a nas je zanimalo smeta li joj što se često njezin izgled stavlja u prvi plan. 

"Kako sam javna osoba onda mi i ne smeta što često ljudi komentiraju moj izgled, a da se ne bavim ovim poslom sigurno bih radila u korporacijama", priča Jelena koja u slobodno vrijeme najviše voli šetati, boraviti u prirodi i čitati knjige. 

Sredinom 2021. priznala je kako više ne ljubi lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića te da je došao kraj trogodišnjem braku, a sada je navodno u vezi sa samozatajnim poduzetnikom Antom Borovinom. No, Glišić nam je otkrila kako više nema namjeru pričati o svom ljubavnom životu. 

"Odlučila sam apsolutno više ne pričati o svom privatnom životu", rekla je Jelena za kraj. 

T.M./ 13.4.2022. u 20:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA IZ SESVETA

Ona je jedna od najljepših žena nogometaša: Matea Ibáñez privlači pažnju fotografijama u badiću i gradi influencersku karijeru

Više s weba