Ostalo

Jelena postigla dosad nemoguće – u ciklusu nije izgubila ni gram

U novoj epizodi 'Života na vagi' došlo je vrijeme za veliki izazov, a pobjednici će osvojiti vrijednu emotivnu nagradu – pisma svojih najmilijih

Tabloid.hr
28.11.2017 21:50

Mladen i Paško morali su odabrati svoj tim, a Marijana im je napomenula da ako svi uspiju proći poligon bez većih komplikacija i bez odustajanja, slijedi im još jedna nagrada – dva kilograma manje na njihovu ciljanu težinu!

Paškov cijeli tim je prošao poligon, a onda je na red došao Mladenov tim. Siniša je oduševio sve natjecatelje jer se nije predao i prošao je cijeli poligon, a tijekom cijelog izazova nitko od kandidata nijednom nije rekao 'ne mogu'.

Na kraju su svi prošli poligon. Oba tima su napravila po dvije greške pa im se rezultat uvećao za 20 sekundi. Lošiji tim imao je rezultat 22,58 sekundi, a bolji 20,18 sekundi, no kako su svi bez većih problema prošli poligon, svi su dobili dvije kile manje na svoju ciljanu težinu dok je pobjednički, Paškov tim dobio i pisma najmilijih.

Život na vagi

No, Paško je odlučio iznenaditi tim koji je izgubio u izazovu. 'S obzirom da mi je Mladen prepustio da ja prvi biram tim, a to puno znači, odlučio sam svoje pismo prepustiti curama iz njegovog tima, a neka on odluči kojima', rekao je velikodušno Paško.

Život na vagi

'Tko preživi ovaj dan bez kraja, dobit će pismo, tko ne preživi, ići će kući svojim najmilijima!', rekao im je vojni instruktor te dodao da onaj tko želi odustati, mora samo pozvoniti. Svi su morali napraviti sklekove, a Ljube je dobila poseban zadatak – morala je brojati Goranu sklekove dok mu je instruktor zvonio zvoncem pred očima. No, Goran nije odustajao.

Josip je dobio zadatak otpjevati hrvatsku himnu, no rekao je da je ne zna pjevati, šaleći se. 'Josip zna samo narodnu muziku, to su njegove himne', rekao je Dorian.

Jelena je na kraju morala izrecitirati hrvatsku himnu dok su ostali radili sklekove, a Josip je na kraju ipak izrecitirao prvu kiticu bez greške.

Uslijedilo je puzanje po travi, sklekovi i trbušnjaci, a sve pod hladnim šmrkom vode kojim ih je zalijevao instruktor.

Život na vagi

Nakon napornog treninga došlo je vrijeme za čitanje pisama, a Paško je prepustio pisma Manueli i Ivani. Cure su se rasplakale na pisma svojih najmilijih.

Destri je za to vrijeme bila u kući i pomalo žalila što nije s ekipom, no priznala je da, s druge strane, sada jede kvalitetnije nego kada su svi zajedno. 'Život uvijek ide dalje, možeš se predati ili nastaviti. Ja sam nastavila', kazala je Destri.

Došlo je vrijeme za vaganje, a Paško je prvi stao na vagu te skinuo 2,6 kilograma pa sada ima 131,8 kilogram. Ljube je sa 149,4 kilograma došla na 146,9 kila, skinuvši 2,5 kilograma. Mladen je na prošlom vaganju imao 114,8 kilograma, a sada ima 112,9 kila. Ivana je s 95,7 kilograma došla na 94,2, skinuvši 1,5 kilograma. Josip je skinuo 1,6 kilograma pa sada ima 107,3 kilograma, a Dorian je sa 151 kilograma došao na 148, 8 kila. 'Od osmog osnovne nisam imao ispod 150 kilograma', bio je presretan Dorian.

Život na vagi

Tomislav je skinuo 1,7 kilograma i sada ima 159,5 kila dok je Siniša sa 164,3 kilograma došao na 162,6 kila. Manuela je na posljednjem vaganju imala 105,3 kile, a uspjela je skinuti samo 0,9 kila, pa sada ima 104,4 kile. Sara je sa 96,7 došla na 96,3 kile što je bio najuvjerljivije najlošiji rezultat. Goran je imao 133,1 kilu, a sada ima 132,8, što ga je neugodno iznenadilo. Jelena, pak, nije skinula ni gram pa je vaga pokazala 92,1 kilogram, isto kao i prošli put.

Život na vagi - Jelena nije skinula ni gram

Kandidati nisu uspjeli ostvariti cilj i skinuti svi zajedno 40 kila, no na kraju je Marijana kazala da još uvijek nije kraj vaganju te da ih očekuje iznenađenje. O kakvom je iznenađenju riječ, gledatelji će saznati sutra od 20 sati na RTL-u.