Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nova pjesma

Jelena Rozga kakvu dosad nismo vidjeli- u suzama

Jelena Rozga predstavila je novu pjesmu 'Moje proljeće'. A u spotu je odlučila pokazati jednu potpuno drugačiju Jelenu

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 29.1.2019. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova pjesma Jelene Rozge „Moje proljeće“, donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju.

Spot prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji „Mog proljeća“ preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje na publiku da vas njeno izvođenje pjesme tjera da je preslušavate iznova i iznova.

"Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene.“  - izjavila je Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom  „Music Academy Awards“ u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena doprijeti do srca publike koja se nalazi na licu mjesta  kako se najavljuje, ovog velikog spektakla.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI IZAZOV

Djevojke iz Top Modela pretjerale u zabavi na Hvaru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba