Ostalo

Ovako se to radi: Jelena Rozga nakon koncerta u susjednoj Srbiji očarala stražnjicom u pripijenoj haljini

Rozga je nastupila u pripijenoj sivoj svjetlucavoj haljini s crnim detaljima koja je kreacija zagrebačkog modnog dvojca Envy Room

L.K.
14.04.2022 17:45

Splitska pjevačica Jelena Rozga dovela je atmosferu do usijanja u poznatom narodnjačkom klubu u Novom Sadu. Nakon koncerta nije samo publika bila izvan sebe već i Jelena koja nije znala kako zahvaliti na takvojenergiju. Tom prilikom je odlučila objaviti video s koncerta te se pohvaliti svojim outfitom . Svoju zavodljivu modnu kombinaciju pokazala je kroz fotografiju, ali i kratki video na svom službenom Instagram profilu.

"Kako da vam opišem... Kako!? Tu ljubav... tu energiju... Novi Sad veliko hvala! Čista ljubav", napisala je Rozga u opisu videa koji prikazuje djelić atmosfere iz kluba.

Rozga je nastupila u pripijenoj sivoj svjetlucavoj haljini s crnim detaljima koja je kreacija zagrebačkog modnog dvojca Envy Room. Svoju plavu kosu je vezala u visoki rep, a ovog puta nije propustila pokazati ni svoju nevjerojatno isklesanu figuru koju je naglasila haljinom.

"Ne znam jesi divnija ti ili haljina", "Jedna od najljepših žena na estradi, uvijek vesela i mila", "Jele bez konkurencije si", "Najljepša", "Jedna od najljepših žena na estradi", samo su neki u nizu komplimenata kojima je obasipaju očarani pratitelji.

Jelena Rozga u Beogradu

(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

Podsjećamo kako 44-godišnja Jelena često otputuje u susjednu Srbiju. Ondje je polovicom prosinca snimila duet 'Ti i ja' sa srpskim pjevačem Sašom Matićem koji je naišao na nevjerojatan uspjeh na regionalnoj razini što je najbolje zrcalio YouTube trending kod nas, ali i u Srbiji.

Pročitajte još
Djevojka iz susjedstva ili fatalna žena? Znate li kako je Jelena Rozga izgledala prije desetak godina?