Ostalo

Jelena Rozga slavila u restoranu: Majčinstvo joj dobro pristaje

Ništa ne izazove više sreće nego osmijeh bebe kad je primite u ruke.

PR - Tabloid.hr
29.07.2021 16:30

Upravo tu neopisivu emociju osjetila je splitska pjevačica Jelena Rozga na ručku u zagrebačkom mondenom restoranu nova Bonaca, koji na svojoj prostranoj terasi okuplja mnoge osobe iz javnog života koji još nisu poslovne obveze stavili na stanku i uputile se na odmor na Jadran ili druge egzotične destinacije.

Jelena Rozga

(FOTO: Privatna fotografija)

Regionalna pop zvijezda ondje je s prijateljima i prijateljicama slavila povratak nastupima nakon uspješnog koncerta u Sloveniji na manifestaciji 2. Pozdrav poletju, a u susjednu državu vraća se i u kolovozu.

Dobro raspoloženje najzgodnije plavuše na domaćoj estradi prepoznalo je i dijete njezine prijateljice i poželjelo biti u njezinu naručju. Majčinstvo joj odlično pristaje, čuli su se komentari u restoranu dok se Jelena Rozga igrala, grlila i ljubila s bebom, i doista – čak i objava fotografije na profilu restorana na društvenim mrežama iznenadila je njezine najvjernije fanove zbog neočekivanog izdanja samozatajne pjevačice. Često je u medijskim intervjuima naglašavala koliko voli djecu te koliko je brižna tetka svojim nećacima, 21-godišnjoj Lei i osmogodišnjem Noi.

"Nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno razgovaramo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena", rekla je Rozga prošle godine koja zasad nije ostvarila davnu želju o majčinstvu. Na ugodnom druženju u novoj Bonaci uživala je u dječjem smijehu i dalmatinskim specijalitetima, po kojima je restoran poznat, kao i po ponudi dobrih vina, no njih je i te večeri pjevačica preskočila jer u uvijek pije samo – vodu.