Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
divna jelena!

Jelena Rozga slavila u restoranu: Majčinstvo joj dobro pristaje

Ništa ne izazove više sreće nego osmijeh bebe kad je primite u ruke.

Image
Foto: Privatna fotografija
PR/Tabloid.hr/ 29.7.2021. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo tu neopisivu emociju osjetila je splitska pjevačica Jelena Rozga na ručku u zagrebačkom mondenom restoranu nova Bonaca, koji na svojoj prostranoj terasi okuplja mnoge osobe iz javnog života koji još nisu poslovne obveze stavili na stanku i uputile se na odmor na Jadran ili druge egzotične destinacije.

Image
Foto: Privatna fotografija
Image
Privatna fotografija

(FOTO: Privatna fotografija)

Regionalna pop zvijezda ondje je s prijateljima i prijateljicama slavila povratak nastupima nakon uspješnog koncerta u Sloveniji na manifestaciji 2. Pozdrav poletju, a u susjednu državu vraća se i u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dobro raspoloženje najzgodnije plavuše na domaćoj estradi prepoznalo je i dijete njezine prijateljice i poželjelo biti u njezinu naručju. Majčinstvo joj odlično pristaje, čuli su se komentari u restoranu dok se Jelena Rozga igrala, grlila i ljubila s bebom, i doista – čak i objava fotografije na profilu restorana na društvenim mrežama iznenadila je njezine najvjernije fanove zbog neočekivanog izdanja samozatajne pjevačice. Često je u medijskim intervjuima naglašavala koliko voli djecu te koliko je brižna tetka svojim nećacima, 21-godišnjoj Lei i osmogodišnjem Noi.

Upravo se čita

Image
NEVIĐENA SREĆA

Anji iz 'Života na vagi' ostvarila se najveća želja, a sada je otkrila i spol bebe: 'Stiže nam Liam!'

 "Nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno razgovaramo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena", rekla je Rozga prošle godine koja zasad nije ostvarila davnu želju o majčinstvu. Na ugodnom druženju u novoj Bonaci uživala je u dječjem smijehu i dalmatinskim specijalitetima, po kojima je restoran poznat, kao i po ponudi dobrih vina, no njih je i te večeri pjevačica preskočila jer u uvijek pije samo – vodu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIVŠA SUPRUGA NAŠEG GIMNASTIČARA

Ana Ude vratila se staroj ljubavi nakon što je početkom ljeta obznanila prekid: 'Uvijek si bio samo ti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba