Play ponuda
Play ponuda
moćni par naše estrade

Jelena Veljača i Dražen Čuček su pravi dokaz kako ljubav i posao itekako idu zajedno

Za Jelenu Veljaču i Dražena Čučeka kažu da su moćni par hrvatske estrade. No tko ima veću moć kada je u pitanju obavljanje kućanskih poslova?

Ana Miščević/ 28.4.2018. u 18:30
Play ponuda

Brak, roditeljstvo i daske koje život znače i ovoga puta dobitna su kombinaciju u životu poznatog para Čuček-VeljačaJelena i Dražen pravi su dokaz kako ljubav i posao itekako idu zajedno.

"Da, valjda jesmo", rekla je Jelena, na što se Dražen ubacio: "Nije valjda! Da, jesmo, naravno. Živi dokaz!"

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Dokazuju kako su i privatno stvoreni jedno za drugo već dvije i pol godine koliko su u braku, a da se jedan drugom dive i kada je posao u pitanju, svi su mogli vidjeti u predstavi 'Opet on', u kojoj Dražen igra glavnu ulogu - Hitlera, dok je Jelena u ovom komadu dramaturginja.

"Redatelj me pitao za dramaturga, ja sam mu rekao da znam samo jednog - Jelenu Veljaču. Moram prizanti da je ona jackpot ovog projekta zato što je odlično dramatizirala taj ogromni roman što nije nikako jednostavan posao", rekao je Čuček.

"Ti bi trebao češće govoriti o meni na televiziji", našalila se Jelena. "Ja se nisam pitala želim li raditi s Draženom. Ja bih uvijek radila s Draženom, ne samo zato što smo se tako upoznali i zaljubili, nego zato što smatram da je Dražen jedan od najtalentiranijih hrvatskih glumaca. To stvarno mislim, a ne zato što je moj muž", dodala je.

Granice kojima postavljaju gdje završava posao, a počinje obiteljski život postavili su zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Shvaćam atrakrtivnost činjenice da muž i žena rade zajedno, imala sam i ja tu romantičnu viziju, da ćemo razgovarati o tekstu, maštati, prepričavati probe, međutim, u realitetu stvari nikad zapravo tako ne idu. Imamo i malo dijete i ručkove i pse i neku drugu organizaciju života i stvarno se ništa nije prelilo iz poslovnog u privatno", objasnila je Jelena.

Lena je već dvije godine njihov centar svijeta. I baš poput njih, voli kazalište.

"Ona je upoznata s kazalištem, ide u kazalište i ja jedva čekam da malo poraste, da postane razumna u tom smislu", zaključila je Jelena.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba