Ostalo

Jella & Jelenini predstavljaju Supernovu - pjesmu o pripadnosti, ustrajnosti i žudnji!

Jella iz Dugog Sela, kako Jelena u šali običava za sebe reći, svoju Supernovu poklanja svima zaljubljenima, a tajnu za čijim zagrljajem ustvari žudi ostavlja vama na maštu...

Tabloid.hr
31.08.2019 09:35

Novi singl Jelene Jelle Vanjek 'Supernova' ljubavna jepjesma o pripadnosti, ustrajnosti, žudnji i porivima, koji svako ljudsko biće tjeraju u nešto novo i prelijepo.Osjećaj zagrljaja drage osobe donosi spokoj, koji se lako može usporediti s toplinom koju čovjek osjeti pri povratku u svoj rodni kraj. Jelena se spretno poigrala pjesničkim slikama, pa je spot odlučila snimiti u svom rodnom mjestu -Dugom Selu.

Uistinu treba istaknuti vještinu redatelja video spota, Doringa ,koji je prepoznao ovu strast i uz prelijepu fotografiju suptilno prožeo video lokacijama dječjeg igrališta, kao simbola bezbrižnog djetinjstva.

Druženja i prve ljubavi na obalama Jezera stare ciglane zamijenit će panorame s Martin Brega, u koje će se Jelena jednog dana otisnuti sa željezničkog kolodvora, noseći mali kofer za bubanj, u koji je spakirala ono najvrijednije što ima -glazbu i sjećanja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Jella & Jelenini izrazito su ponosni što je pjesma u potpunosti nastala unutar benda, no svakako treba naglasiti i pomoć producenta Ivana Havidića ,koji je zaslužan da je snimka iz garaže zaživjela puno ugodnijim zvukom. Veliko hvala graduDugo Selo,gradonačelniku Nenadu Panianu te njegovim suradnicima na nesebičnoj pomoći u realizaciji ove pjesme. Također, Jelenini se žele zahvalitiŠportskom ribolovnom društvu Dugo Selo, koje je prepustilo svoj mirni kutak i osiguralo čamac za potrebe snimanja.

"Veliko hvala gradu Dugo Selo, gradonačelniku Nenadu Panianu te njegovim suradnicima na nesebičnoj pomoći u realizaciji ove pjesme. Također Jelenini se žele zahvaliti Športskom ribolovnom društvu Dugo Selo koje je prepustilo svoj mirni kutak i osiguralo čamac za potrebe snimanja",poručuju Jella i Jelenini .

Tekst potpisuje Jelena Vanjek Jella , glazbu Vedran Jozić , produkciju Ivan Havidić (Studio Jurta), a aranžman Jelenini koje čine Jella , Marko Kanceljak , Narcis Vojniković , Damir Vranešević i Vedran Jozić .