Ostalo

Jessica Simpson ponovno šokira izgledom, zabrinula je obožavatelje: 'O Bože, što ti se dogodilo?'

Prije dvije godine sa 110 kilograma spala je na 60-ak, no sudeći prema posljednjoj fotografiji, američka zvijezda ima znatno manje kilograma. Obožavatelji su zabrinuti...

RTL.hr
21.03.2022 18:45

Glumica, glazbenica i vlasnica modnog brenda Jessica Simpson punila je medijske stupce nakon što se tijekom trudnoće i poroda znatno udebljala. No, američka miljenica to je riješila u svega pola godine kada je sa 110 kilograma pala 60-ak.I sama je prije tri godine priznala kako joj treća trudnoća nije bila ni blizu nalik prve dvije, koje su prošle bez većih problema. Osim s nagomilanim kilogramima, muku je mučila s natečenim nogama, u bolnici je završila s bronhitisom, a zbog refluksa želuca neko vrijeme nije mogla spavati. Sada ponovno zabrinjava svojim novim fotografijama -izgleda kako je i dalje na rigoroznom režimu budući da je sada mršavija nego ikad, a mnogi se pitaju je li ponovno 'odala' alkoholu.

Jesi li u redu", Omoj Bože, što ti se dogodilo", Jako si tanka, jesi li dobro", Izgledaš kao da si u velikom stresu". Ovo je otprilikesvaki drugi komentar ispod fotografije kojuje objavila prije nekoliko dana. Obožavatelji su zabrinuti s razlogom, a Jessica nikome od njih nije odgovorila. Neki su čak otišli toliko daleko pa su je usporedili s Madonnom.

Razlog tolikom gubitku kilograma nije poznat, no Jessica već dvije godine prakticira jogu i okrenula se zdravom načinu života.Kada je u pitanju njezin privatan život, na društvenim se mrežama ne libi pokazati što je muči, aovo nije prvi put da je zabrinula obožavatelje. Prošle godine podijelila je fotografiju kako sama i sva natečena sjedi u sobi i ima zamišljen pogled. U opisu je objasnila o čemu je riječ.

"Ova osoba u rano jutro 1. studenog 2017. je neprepoznatljiva verzija mene. Puno sam otkrivala o sebi i istraživala. Znala sam, baš u tom trenutku, da ću dozvoliti sebi da vratim svoje svjetlo, donesem pobjedu nad svojom unutrašnjom bitkom za samopoštovanjem i suočim se sa svijetom. Kako bih to učinila, morala samprestati piti alkohol jer je to činilo da moj um i srce kruže u istom pravcu – i sasvim iskreno, bila sam iscrpljena",navela je. Životni smjer promijenila je i zbog svoje troje djece.

Uz kćerkicu Birdie, ima sinove Maxwella i Acea , a od 2014. je u braku s Ericom Johnsonom . Prije njega je bila u braku sNickomLacheyemod 2002. do 2006. s kojim je snimila čak ireality show "Newlyweds: Nick and Jessica. Osim glazbene karijere, Simpson je izdala 2005. i svoju kolekciju odjeće, a glumila je i u nekoliko televizijskih serija.