Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SPORT, POLITIKA, SEKS...

Jesu li Hrvati doista najbolji u svemu?

Možda smo mala zemlja, ali nigdje se u četiri milijuna ljudi ne krije toliko talenata s kojima se, naravno rađamo. Jer svaki prosječni stanovnik ovdje, rađa se kao ekspert za nogomet, neotkriveni je Schumacher, ekonomiju i politiku ima u malom prstu, a o tome da smo najbolji ljubavnici - ne treba ni trošiti riječi. A možda ipak nije baš tako.

RTL/ 3.12.2013. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zanimljiv su svijet ti hrvatski muškarci. Stvoreni su da zavode, prijenose tekmi slušali su još u majčinoj utrobi, gdje su već svladali osnove vožnje i naravno, što ne valja u zemlji u kojoj će se tek roditi. Zato nije iznenađenje što sam u centru Zagreba slučajnim odabirom naletio baš na  četvoricu muškaraca koji su u navedenim područjima maheri.

Krenimo mi s najvažnijom stvari na listi, iako najvažnijom sporednom. Svatko u Hrvatskoj ima svoju teoriju kako bi kombinirao Olića i Mandžu i protivnika navukao u zaleđe. Nije lako baviti se poslom o kojem svi znaju sve.

Ćiro kaže se da u Hrvatskoj postoje četiri i pol milijuna izbornika. Jeste li se vi osjećali kao da ste samo jedan od ta četiri i pol milijuna?

"Ne, ja sam imao rekao bih inteligenciju da svakog saslušam jer mi smo jedna nadarena nacija u mnogočemu, pa tako i u nogometu. Jadan je onaj trener koji ne zna slušati ulicu jer ona ti vrlo često otvori horizont koji je bio zatvoren.  Bio sam uvijek pristalica diskutirati o mom problemu, nogometnoj strategiji sa ulicom i vjerujte da sam vrlo često bio obogaćeniji jer sam znao slušati", tvrdi Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A nije uvijek lako slušati najpametnije ljude na svijetu. Kad je bila premijerka, prolaznici su JadrankuKosor obasipali savjetima. Od toga tko joj je dobar u stranci, kome treba pokazati zube, a koga opaliti porezima. Razumiju se naši muški i u ostale aspekte politike.

"Jako je puno muškaraca bilo koji su sugerirali kako bih trebala obojti kosu, a isto tako i puno žena koje su me podržavale u tome da ne obojim kosu jer sam puno učinila, ako ni u čemu drugome, onda barem u emancipaciji prosijedih žena. Tako da je to bio raspon od poreza, državnog proračuna do savjeta vezanih za odijevanje, ali svakako najviše oko broševa", otkriva bivša premijerka.

Upravo se čita

Image
VARLJIVE ZAGREBAČKE VREĆICE

Najveći strah Zagrepčana dolazi u obliku plavih vrećica. Njihov Armagedon stiže sutra. Tko preživi pričat će...

I tako, razumiju se u politiku, ali kako to kapitaliziraju? Kad stigne dan izbora ili referenduma, njih tek nekolicina svoju pozadinu odvuku od naslonjača do glasačke kutije.

Ali nitko im ne može prigovoriti ništa kad je u pitanju njihova limena kutija. Hrvatu je vožnja u krvi, oktan u nozdrvama, a ego u nebesima. Kristianu je već mnogo samouvjerenih i prepametnih vozača sjelo u auto, samo da bi iz njega izišli posramljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Reći ću da nažalost statistika kaže da jedan od deset polaznika nešto rade dobro, i to bez obzira na broj prijeđenih kilometara, bez obzira na godine starosti ili spol", kaže nam trener sigurne vožnje Kristian Rukljač.

To mi je poljuljalo mušku samouvjerenost, koja je prije dolaska na poligon sigurne vožnje bila na visokim granama. Zato sva sreća da mi je barem jedna stvar ostala neokrznuta. Ipak sam Hrvat, a oni su majstori u krevetu. Pokušajte se sjetiti jeste li ikad ikoga čuli da kaže kako je, pa onako, osrednji ljubavnik.

"Morate zahvaliti jednoj istini, jednoj činjenici. Da su Hrvatice najzgodnije žene na svijetu, prema tome nemojte se vi hvaliti već njima zahvalite jer one su razlog jesi li ti muško ili nisi. Evo vidš, uspio sam te nasmijati s jednom istinom. Lako si ti takav s jednom zgodnom, mladom i pametnom, ali da si išao po svijetu tamo svuda gdje sam ja hodao, pa da vidiš da najedanput nisi muško", rekao je trener svih trenera.

Mogu se Hrvati dičiti time što su prema podacima indijskog časopisa Men's Health proglašeni najvećim ljubavnicima koji tijekom karijere mijenjaju čak 11 partnerica, koje baš najviše vole snubiti i na otvorenome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ali podatke su davali sami, pa je lako moguće kako su sami i prenapuhali brojke. Jer kad bi bilo tko od nas mogao priznati da je u bilo čemu drugi na svijetu? Godina je 2013., a takav se Hrvat još nije rodio.

RTL/ 3.12.2013. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjajno!

VIŠNJIĆ DOVEO 'VIKINGE' U ŠIBENIK? Hit serija okupirala grad

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba