Ostalo

Jim Carrey jedva čeka "božićni genocid nad puricama"

Iako si zapravo mogu priuštiti sve o čemu sanjaju, holivudske zvijezde za Božić žele mirno okupljanje u krugu obitelji.

D.K. - A.Mi.
23.12.2008 15:56

LOS ANGELES - Dok silikonske starlete biraju odjeću za brojne tulume koji ih očekuju u ovo blagdansko doba, prave holivudske zvijezde planiraju Božić u krugu obitelji i, dakako, daleko od znatiželjnih pogleda. "Bit će to malen Božić. Znate, proslavit ćemo ga u najužem krugu obitelji. Naravno, uz genocid nad puricama! Da, ja sam za to!", priznaje Jim Carrey, kojem božićni blagdani dolaze "kao naručeni", jer se prilično umorio putujući po svijetu i predstavljajući novi film "Yes, Man".

"Mene ćete pronaći kod kuće, s obitelji!", priznaje Cate Blanchet, koja i inače kaže kako ne voli razularene zabave i zagušljivu atmosferu. Novopečeni tata Adam Sandler za Božić uzima mali odmor od mijenjanja pelena: "To će raditi moja mama! Nju ću zamoliti da mijenja pelene kako bi se moja supruga mogla odmoriti!".

Sve su ovo i više nego dovoljni razlozi da se i vi osjećate holivudskom facom, jer barem je Božić u njihovim domovima jednak kao i kod vas. Dobro, možda će darovi biti skuplji nego oni pod vašim borom, ali oni nisu čuli za stezanje remena...