Play ponuda
Play ponuda
potvrđeno

Snašao se kod ovogodišnje blamaže: Jimmy Kimmel vodit će Oscare i 2018.

'Ako mislite da smo zeznuli kraj dodjele ove godine, pričekajte da vidite što smo planirali za 90. obljetnicu svečanosti', rekao je uz smijeh Kimmel

Image
Foto: AP Images
Tabloid.hr/Hina/ 17.5.2017. u 12:43
Play ponuda

Organizatori dodjele Oscara u utorak su izvijestili da će svečanost i 2018. voditi "kasnonoćni domaćin" popularnoga američkog talk-showa Jimmy Kimmel, nakon što je iznimno umješno riješio jednu od najvećih blamaža koja se dogodila na dodjeli te prestižne nagrade. 

--> Šok na kraju: 'Mjesečina' najbolji film nakon što je prvo 'La La Land' greškom proglašen najboljim 

Kimmel je prvi put bio domaćin dodjele prošle godine, a za produkcijski dio posla bili su zaduženi Michael De Luca i Jennifer Todd, koji će istu zadaću imati i 2018.

Voditelj popularnog kasnonoćnog talk-showa "Jimmy Kimmel Live!" koji se emitira na ABC-ju, u intervjuu za tu tv-kuću priznao je da uloga voditelja svečanosti dodjele Oscara "predstavlja vrhunac njegove karijere" te da je "zahvalan Cheryl, Dawn i Akademiji što su ga ponovno pozvali da vodi show s dvoje najdražih suradnika, Mikeom De Lucom i Jennifer Todd".

"Ako mislite da smo zeznuli kraj dodjele ove godine, pričekajte da vidite što smo planirali za 90. obljetnicu svečanosti", rekao je uz smijeh Kimmel za ABC.

"Jimmy, Mike i Jennifer uistinu su savršen tim za Oscare. Mike i Jennifer producirali su prekrasan šou koji je vizualno bio zadivljujući, a Jimmy je, od početnog monologa do samoga kraja koji nitko nije mogao zamisliti, dokazao da je jedan od najboljih voditelja u povijesti Oscara", rekla je predsjednica Akademije filmske umjetnosti i znanosti Cheryl Boone Isaacs.

Ovogodišnju je dodjelu obilježio veliki gaf – pogrešno proglašen pobjednik u kategoriji najboljeg filma. Naime, Warren Beaty je slučajno pogrešno pročitao da je dobitnik u kategoriji najboljeg filma "La La Land", no prestižnu je nagradu osvojio "Moonlight". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pogreška je uočena tek pošto su se producenti "La La Landa" već popeli na pozornicu i počeli zahvaljivati na nagradi. Upravo oni su uočili pogrešku koja je ubrzo ispravljena.

Kimmel se u nepredviđenoj i nimalo ugodnoj situaciji odlično snašao nasmijavši pritom prisutne goste i gledatelje pred tv-ekranima. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba