Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLAZBA MU DRAŽA OD GLUME

Joacquin Phoenix: Više neću snimati filmove!

Iako je svijet oduševio vlastitom interpretacijom Johnnyja Casha, Phoenixu je dosta Hollywooda i teškog glumačkog života.

Image

joacquin phoenix joacquin phoenix

D.K./ 29.10.2008. u 13:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Nagrađivani glumac Joacquin Phoenix iznenadio je kolege i javnost priopćenjem da se uskoro doživotno povlači iz glumačkog posla. Objavio je to na dobrotvornoj večeri organiziranoj u čast nedavno preminulog Paula Newmana te najavio da će se odsad baviti isključivo glazbom, za koju je već dobio nagradu Grammy.

"Iskoristit ću ovu priliku kako bih vas obavijestio da je ovo moj posljednji nastup kao glumca jer više neću snimati filmove. Od sada ću raditi na svojoj glazbi", rekao je 34-godišnji Phoenix i neugodno iznenadio simpatizere u Hollywoodu koji ga smatraju jednim od najkarizmatičnijih glumaca u generaciji. Informaciju je potvrdio i njegov glasnogovornik, ističući da se Phoenix zasitio filmova i holivudske industrije.

Joacquin Phoenix mlađi je brat tragično preminulog glumca Rivera Phoenixa, a u svojoj je bogatoj glumačkoj karijeri dvaput bio nominiran za Oscara, i to zahvaljujući ulogama u filmovima "Gladijator" i "Hod po rubu". Za ovaj potonji, u kojem je utjelovio legendarnog Johnnyja Casha, dobio je Grammyja a time i, tvrde njegovi prijatelji, potvrdu da je njegov glazbeni talent itekako vrijedan pažnje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uživali u izlasku

Jandroković, Božinović, Biškupić: Domaći političari u društvu supruga stigli na prvu ovosezonsku premijeru u HNK

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba