Play ponuda
Play ponuda
HOLLYWOODSKA TAJNA

John Travolta je gay?!

Travolta je navodno nezasitan u svojim gay pohodima, a Tiger Woods je za njega mala beba, tvrdi autor knjige o glumčevu tajnom životu.

Image

john travolta travolta

M.K.S./ 2.9.2010. u 18:01
Play ponuda

LOS ANGELES - Slavni glumac John Travolta je zapravo dušom i tijelom homoseksualac koji sebi daje oduška po brojnim wellnes i spa odmaralištima u okolici Los Angelesa u kojima se okupljau pripadnici gay populacije, tvrdi autor knjige "Nikad više nećeš u ovo lječilište", Robert Randolph.

On piše da je osobno svjedočio Travoltinim nezasitnim gay pohodima, a čak je i njega opsjedao neko vrijeme. Randolph ga je navodno odbio, ali zato mnogi drugi nisu.

"Johnov tajni život je najbolje čuvana tajna u Hollywoodu. On neprestano salijeće muškarce i čini se da ga nije briga tko ga vidi. Vidio sam ga s ljubavnikom i vidio sam da mu nikad nije dosta", opisuje Randolph.

Za Travoltu kaže i da je Tiger Woods za njega mala beba. Glumca je upoznao još 1998. godine nakon njegova vjenčanja s Kelly Preston. Vjeruje da je njihov brak farsa jer se Travolta nikad nije odrekao muškaraca.

Ova je knjiga samo jedan u nizu tračeva o Travoltinoj homoseksualnosti. Prije nekoliko godina je Travolta snimljen kako se prije ulaska u avion ljubi s jednim muškarcem, a izazvao je i zgražanje kad je u usta poljubio Kirka Douglasa.

Trenutačno sa suprugom očekuje treće dijete nakon tragične smrti sina Jetta.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEOINTERVJU ZA RTL.HR

Iva Jerković u redateljskom prvijencu Ksenije Marinković želi na estradu: 'Imala sam inspiraciju s naše scene'

Play ponuda

Više s weba