Ostalo

John Travolta je gay?!

Travolta je navodno nezasitan u svojim gay pohodima, a Tiger Woods je za njega mala beba, tvrdi autor knjige o glumčevu tajnom životu.

M.K.S.
02.09.2010 18:01

LOS ANGELES - Slavni glumac John Travolta je zapravodušom i tijelom homoseksualac koji sebi daje oduška po brojnim wellnes i spaodmaralištima u okolici Los Angelesa u kojima se okupljau pripadnici gay populacije, tvrdi autor knjige "Nikad više nećeš u ovo lječilište", Robert Randolph.

Onpiše daje osobno svjedočio Travoltinim nezasitnim gaypohodima, a čak je i njega opsjedao neko vrijeme. Randolph ga je navodno odbio, ali zato mnogi drugi nisu.

"Johnov tajni život je najbolje čuvana tajna u Hollywoodu. On neprestano salijeće muškarce i čini se da ga nije briga tko ga vidi. Vidio sam ga s ljubavnikom i vidio sam da mu nikad nije dosta", opisuje Randolph.

Za Travoltu kaže i da je Tiger Woods za njega mala beba. Glumca je upoznao još 1998. godine nakon njegova vjenčanja s Kelly Preston. Vjeruje da je njihov brak farsa jer se Travolta nikad nije odrekao muškaraca.

Ova je knjiga samo jedan u nizu tračeva o Travoltinoj homoseksualnosti. Prije nekoliko godina je Travolta snimljen kako se prije ulaska u avion ljubi s jednim muškarcem, a izazvao je i zgražanje kad je u usta poljubio Kirka Douglasa.

Trenutačno sa suprugom očekuje treće dijete nakon tragične smrti sina Jetta.