Ostalo

Ovo Seve sigurno nije očekivala: Jole nam je otkrio što je kupio prijateljici za jubilarni 50. rođendan

Iako su gotovo pa svi uzvanici ostali suzdržani kada smo im postavili pitanje - 'Što se nalazi u vrećici?', Jole je bez problema otkrio što je kupio Severini, a kasnije nam je priznao i kako će Splićanka to sigurno znati nositi

T.M.
22.04.2022 18:30

A kakav bi to najluđi party u gradu bio kada na njega ne bi bio pozvan Joško Čagalj Jole? Splitski glazbenik sinoć je uživao na Severininom 50. jubilarnom rođendan u noćnom klubu Mint, a iz rodnog Splita stigao je kako bi uljepšao večer svojoj dugogodišnjoj kolegici, ali prije svega, prijateljici.

"Uvijek uzmem mikrofon gdje god da se pojavim pa bilo to u New Yorku, Los Angelesu, Splitu, Zagrebu ili Trogiru.Seve je svestrana pa tko zna gdje će nas odnijeti noć, ali široki smo svi u repertoaru tako da bit će dobro", rekao nam je Jole.

Severinin rođendan

(FOTO:Slaven Branislav Babic/PIXSELL)

Iako su gotovo pa svi uzvanici ostalisuzdržani kada smo im postavili pitanje - 'Što se nalazi u vrećici?', Jole je bez problema otkrio što je kupio Severini, a kasnije nam je priznao i kako će Splićanka to sigurno znati nositi.

"Nešto što žene vole. Poklonio sam joj jedan ženski top. Puno sam razmišljao što pokloniti, naravno da je tu bilo i ženske sugestije i muške, pa sam zvao i moje prijatelje koji su bliski njoj, 'što pokloniti Severini, ti si tristoti koji me zvao'. Onda sam dao sebi na maštu, i supruga je savjetovala i moje neke prijateljice, ali ja sam prevagnuo", otkrio nam je Jole.

Severinin rođendan

(FOTO: Slaven Branislav Babic/PIXSELL)

Prije samo dva mjeseca i sam je proslavio jubilarni 50. rođendan pa nas je zanimalo i što je poželio Severini u narednim godinama.

"Ja sam prije par mjeseci to napunio i ono što sam napisao u čestitki, želim jojzdravlja i sreće i da si miran u duši", rekao nam je Jole za kraj.