Play ponuda
Play ponuda
nije si mogla pomoći

Još jedna učiteljica optužena zbog seksa s učenikom

Učiteljica iz američke savezne država Alabame, Karen Dyan Holt, tereti se za seksualno napastovanje nakon što je otkriveno kako je imala seksualne odnose sa 15-godišnjim učenikom kojem je predavala na zamjeni.

Image
Foto: RTL
RTL/ 20.7.2014. u 18:48
Play ponuda

Karen Dyan Holt (35) prošle je godine kao zamjena počela predavati u srednjoj školi Clemens High u Alabami, a seksualne odnose s dječakom ima odnedavno, kada su se slučajno sreli u gradu i zatim počeli dopisivati na facebooku, prenosi Jutarnji.hr.

''Upoznali su se prošle kada je prvi put došla predavati u njegov razred, a nedavno su naletjeli jedno na drugo u Walmartovoj trgovini nakon čega su počeli komunicirati preko Facebooka'', izjavio je Mike Blakely, šerif okruga Limestone.

Dječakovi su roditelji posumnjali da se nešto događa i obratili se policiji, kojoj su kasnije i dječak i učiteljica priznali da su se nedugo nakon susreta u gradu i dopisivanja seksali u susjedovom dvorištu, kojeg nije bilo kod kuće. Karen trenutno čeka suđenje uz određenu jamčevinu od 40.000 dolara, dok će dječak proći bez prijave.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
cure bez kompleksa

Jesu li pornoglumice sretnije od ostalih žena?

Play ponuda

Više s weba