Ostalo

Još ne znate gdje ćete dočekati Novu: Zagreb nudi tri različita programa

Uz tradicionalni središnji doček Nove godine na Trgu bana Jelačića, grad Zagreb je pripremio i besplatne dočeke na Zrinjevcu i u Tomićevoj ulici, podno uspinjače.

M.B. - HINA
31.12.2013 08:19

ZAGREB - U novogodišnjem programu na pozornici Trga bana Jelačića u 21 sat nastupit će Petorica mladih i Iva Ajduković , a u 22 sata Hladno pivo. Nakon ponoćnog vatrometa i čestitki, građane će ponovno zabavljati Iva Ajduković i Petorica mladih. Na ispraćaju 2013. i dočeku 2014. godine na Trgu bana Jelačića bit će i gradonačelnik Milan Bandić , koji će sa sugrađanima, uz vatromet i bogat zabavni program, odbrojavati posljednje minute ove godine. Zagrebačka adventska kuća na Trgu bana Jelačića radit će do tri sata.

U sklopu Fuliranja u Tomićevoj ulici svirat će Soulfingersi, na Zrinjevcu će Zagrepčanke i Zagrepčane te njihove goste zabavljati ZOCiONI te Tena & Drama Bend, a DJ program će trajati do jutarnjih sati.

U Zagrebu će na Staru godinu, po meteorološkoj prognozi, biti pretežito oblačno, u noći i ujutro mjestimice s još malo kiše. Navečer i pogotovo u drugom dijelu novogodišnje noći moguće je djelomično razvedravanje. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, poslijepodne i u noći jugoistočni. Temperatura će se malo mijenjati. Bit će uglavnom između četiri i sedam stupnjeva Celzijevih, a uz djelomično razvedravanje u novogodišnjoj noći bit će malo hladnije.