Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STARBLOK

Josipa Pavičić prekinula s ginekologom Markom Kisićem: 'Mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sam...

Najzanimljivije showbiz događaje protelog tjedna pročitajte u nastavku te pogledajte u videu!

Nikolina Zečić/ 5.12.2021. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Časopis Elle deseti put zaredom dodijelio je nagradu 'Elle Style' u 10 kategorija, a osvojila su je imena koja, svako na svojem području djelovanja, donose novitete i inovacije za život sa stilom. Tako je između ostalog najboljom modnom dizajnericom proglašena Branka Donassy, mladom dizajnericom Jelena Geštakovski, a svojim je izgledom na dodjeli Tatjana Dragović dokazala zašto je proglašena ikonom stila.

"Meni je taj kompliment posebno drag jer ja sam u modi u modnom svijetu od rane mladosti i nekako se Elle provlačio kroz cijelu moju karijeru, prva naslovnica francuskog ella mi je bila davne '97 tako da mi je to posebno drag kompliment da dolazi od Ellea", kaže Tatjana.

Kako je i ne bi obasipali komplimentima kad Tatjana u 40-ima izgleda ovako dobro!

KRALJICA HRVATSKE

Ovoga tjedna u Rovinju sve je prštalo od ljepote! Održao se najstariji izbor u Lijepo Našoj, onaj u kojem se bira Kraljica Hrvatske. Po prvi put u povijesti, hrvatski organizatori postali su i vlasnici svjetskog izbora, 'Kraljica Svijeta'. A laskavu titulu ove godine ponijela je Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba.

"Pa nisam iskreno očekivala išla sam više tu iz neke znatiželje potakli su me prijatelji i obitelj možda jesam u nekom trenutku pomislila to bi moglo biti to ali nije me to pratilo cijelim putem više mi je bilo cilj upoznati se s curama ali da laska mi puno je dojmova tako da ni sama sad ne znam kako se nositi s tim", otkrila je Lennarta.

Iako kaže kako ju je trema pratila, oduševila je žiri šarmom, izgledom i hodom na pisti. Čestitamo!

JOSIPA PREKINULA S PARTNEROM

Nakon dva bračna brodoloma, činilo se kako spisateljica Josipa Pavičić nije izgubila vjeru u ljubav. Početkom godine zaljubila se u ginekologa Marka Kisića, često ih se moglo vidjeti kako šeću zagrljeni centrom grada no ako je suditi po društvenim mrežama, toj ljubavi došao je kraj. Josipa je naime izbrisala sve zajedničke fotografije, a prije mjesec dana, kada smo je ulovili na Elfs reviji, spretno je izbjegavala pitanja o ljubavi.

"Ja mislim da je svaka osoba najsretnija kad je dobro sama sa sobom, a kod mene je to slučaj ja sam dobro sa sobom", komentirala je.

Marka se u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u društvu prijatelja u centru Zagreba, a Josipa navodno provodi vrijeme van metropole putujući s prijateljicom. Očito oboje imaju svoje načine preboljevanja teškog prekida, a s obzirom na Josipin osmijeh i izjave na posljednjem eventu, primjećujemo kako joj i nije teško pao 'solo' status.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
što nas čeka?

Predviđanja Vere Čudine za 2022. godinu! Očekuje nas smrt omiljenog lica svjetskog showbiza

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba