Play ponuda
Play ponuda
PLATI PA SNIMAJ

Juliju Roberts na Baliju dočekao prosvjed

Ekipa filma "Jedi, moli, voli" došla je prije ugovorenog termina pa su mještani tražili da im se plati korištenje njihovih terena.

Image

julia roberts julia roberts

M.K.S./HINA/ 16.10.2009. u 11:18
Play ponuda

DENPASAR - Početak snimanja filma s Julijom Roberts na Baliju ometen je prosvjedom stanovnika koji traže više od 30.000 dolara da ugoste kamere.

Američka glumica trebala bi snimati u selu Bentuyung, na indonezijskom turističkom otoku, dio prizora dugometražnog filma "Jedi, moli, voli" prema uspješnici spisateljice Elizabeth Gilbert.

Kad se tehnička ekipa počela u četvrtak iskrcavati dočekalo ju je više desetaka stanovnika blokirajući pristup.

"Radi se o nesporazumu. Ekipa je pristigla s 20 kamiona ranije nego je bilo predviđeno s obzirom da je snimanje trebalo početi 10. studenoga. Seljani su bili iznenađeni", objasnio je Tjokorda Oka Artha Ardana Sukawati, načelnik lokalnog okruga.

"Seljani su tražili 32.000 dolara za korištenje terena. Bilo mi je vrlo neugodno i rekao sam im da je to neprihvatljivo", dodao je Sukawati.

Problem je riješen, kazao je načelnik, koji bi želio pozvati glumicu na ručak kako bi se ispričao.

Bali, nazvan "otok bogova", živi prvenstveno od međunarodnog turizma i već je ugostio brojna snimanja, dosad bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Jedi, moli, voli" bestseler je u nekoliko zemalja a pripovijeda o "duhovnom putovanju" žene, nakon razvoda, po Italiji, Indiji i Baliju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba