Play ponuda
Play ponuda
VRHUNSKO izdanje

Kakva žena! Viktorija Rađa oduševila novom fotkom u sakou bez hlača

Marijana Batinić je prva komentirala fotografiju, a nakon nje i Nives Celzijus koja je napisala "Sexy"

Image
Foto: Instagram
L.K./ 10.11.2021. u 22:00
Play ponuda

Nekadašnja manekenka i misica te supruga košarkaša Dina Rađe, 44-godišnja Viktorija Rađa na svojem je službenom Instagram profilu objavila novu fotografiju kojom je oduševila pratitelje.

Viktorija je za fotku pozirala bez hlača, a sve je prekrila muškom bijelom 'oversized' košuljom preko koje je odjenula sako. Bivša misica je pokazala kako se s jednostavnošću može postići fenomenalan izgled.

Image
GODINE SU SAMO BROJ

Viktoriju Rađu mama dočekala nakon izlaska, objava postala hit: 'Prije sin od 18 dolazi kući...'

Image
GODINE SU SAMO BROJ

Viktoriju Rađu mama dočekala nakon izlaska, objava postala hit: 'Prije sin od 18 dolazi kući...'

Marijana Batinić je prva komentirala fotografiju, a  nakon nje i Nives Celzijus koja je napisala "Sexy". Ubrzo se pored fotke nakupilo "more" komentara i samih pohvala za njezin izgled poput: "Wow!", "Vrijeme te obožava, sve ljepša, zanimljivija, atraktivnija", "Tebi bi stala i vreća za krumpire", "Meni si ti savršena" i brojni drugi komentari obožavateljica.

Podsjećamo kako je Viktorija nakon pobjede na izboru Miss Dalmacije odnijela titulu druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske. Ipak, možda joj se sreća nije do kraja osmjehnula kao tadašnjoj misici Hrvatske, ali je u restoranu iste godine kada je upoznala košarkaša Dina Rađu.

Viktorija i Dino su izrekli jedno drugome sudbonosno 'da' na brodu u jednom korčulanskom zaljevu 2001. godine. Nakon izmijenjenih zavjeta, skočili su u more. U braku su dobili dva sina Roka i Niku. Dino iz braka sa Željanom ima još jednog sina - Duju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Play ponuda

Više s weba