Ostalo

Kada su godine samo broj: Ecija Ojdanić proslavila rođendan, na pragu pedesetih izgleda bolje nego ikad

Ecija Ojdanić nedavno je proslavila 49. rođendan, a da izgleda bolje nego ikad, dokazala je i na predstavljanju festivala kazališnih predstava

A.Š.
28.06.2022 16:45

Jedna od naših najangažiranijih glumica Ecija Ojdanić nedavno je proslavila 49. rođendan i time se pohvalila na svojim društvenim mrežama. "Vi, prekrasni ljudi, s vama mogu cijelu noć biti budna i sanjati na nogama... Zaželjela sam pravi party, i dobila ga. Zahvaljujući moćnoj gomilici mojih ljudi. Volim vas, najviše", napisala je Ecija na Instagramu i potom dodala kako je osjetila potrebu da proslavi sve ove godine.

"Nekako nakon istrčanog Plitvičkog maratona, osjetila sam da sam ponovno prodisala. Kao da sam probila taj kamen tuge što me pritiskao nakon tatine smrti i radio od mene zombija koji samo obavlja zadatke. Što je još jedan dokaz velikog benefita trčanja, ali ovo nije post o trčanju, pa sad nećemo više o tome. I osjetila sam potrebu da organiziram veliki party za svoje prijatelje, da zajedno slavimo moj 49.-ti rođendan. Da slavimo život. Koji je predivan, i kad nas šamaraju gubitci", napisala je. Dodala je kako je nažalost ujutro u osam sati nije dočekao poziv kao obično, a to se odnosilo na njezina oca koji je preminuo u travnju ove godine. Glumica se s njim oprostila i u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

Da i na pragu pedesetih izgleda bolje nego ikad dokazuju i fotografije s događaja koji je okupio brojne naše glumce. U Lembach Lounge baru održano je predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazališnih predstava, a Ecija to nije mogla propustiti. Družila se s prijateljicama Jelenom Miholjević i Anom Begić Tahiri. Sve tri pozirale su fotografima, a Ecija je za tu prigodu istaknula dekolte. Nekoliko je već puta govorila kako je trčanje zaslužno prije svega za zdrav duh i tijelo, a posljedica svega toga je besprijekorna linija na pragu pedesetih.

PXL_270622_94322108.jpg

"Do svojih četrdesetih godina sam zapravo mrzila trčanje i nisam tu vrstu aktivnosti smatrala ni posebno pametnim ni zabavnim načinom rekreacije, no kako mi se u životu 100 puta dogodilo ono 'reci pa poreci' to se dogodilo (na svu sreću) i s trčanjem", rekla je prije nekoliko godina za portal Fitness . Donedavno je tračala sama, a prošle godine učlanila se u atletski klub i sada trenira s trenerom. Uz trčanje kombinira i teretanu nekoliko puta tjedno.

Pročitajte još
Dražen Čuček napokon u javnosti! Nakon razvoda i otkaza, ove godine čeka ga još jedna prekretnica