Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVE KUĆNE IGRAČKE

Kadu i krevet pripremite mobitelom

Na sajmu u Londonu su predstavljeni najnoviji izumi koji bi uskoro trebali postati sastavni dijelovi naših domova. Njima možemo upravljati mobitelom ili računalom iz bilo kojeg dijela svijeta.

M.K.S./ 25.3.2010. u 11:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Sve nam se više približava vrijeme kada ćemo kućanskim uređajima upravljati na daljinu i elektronski. Najnoviji izumi prikazani na londonskom sajmu Ideal Home Gadgets to i potvrđuju. Najnovija generacija tih uređaja se pokreće i kontrolira mobitelom ili računalom iz bilo kojeg dijela svijeta.

Pravi hit na izložbi je kada "Bathomatic" koju njezin vlasnik može programirati mobitelom. Može naručiti datum i vrijeme punjenja te količinu i temperaturu vode i to iz bilo kojeg dijela svijeta. Kada košta oko pet i pol tisuća eura.

Slično je i s futurističkim krevetom Hi-Can kojim se elektronički upravlja. U njega je ugrađen najsuvremeniji sound sustav, računalo i konzola za igrice te filmski projektor s platnom i sustavom zamračivanja. Krevetom se upravlja putem HYSCO sustava koji se može koristiti i za druge uređaje u kući poput elektroničkog nadzora. Cijena ovakvog kreveta je minimalno 39 tisuća eura.

"Mislim da su gadgeti sada ono što se mora imati. Dani kada je iPod bio luksuz su daleko iza nas", kaže Suzie Perry, jedna od promotorica na izložbi.

Na sajmu je predstavljen i Sonyjev 3D televizor kojega su posjetitelji mogli isprobati, a košta dvije i pol tisuće eura.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba