Ostalo

Kaja Vidmar ponosna na svog viteza! Na društvenim mrežama posvetila mu je emotivnu objavu

U četvrtak je Šime Vrsaljko na Maksimiru primio počasno priznanje za sve što je napravio tijekom više od deset godina igre za hrvatski dres

T.M.
23.09.2022 15:45

Hrvatska nogometna reprezentacija je u četvrtak spektakularnom pobjedom nad Danskom slavila pred punim Maksimirom, a bivši reprezentativac Šime Vrsaljko prije utakmice primio je počasno priznanje za sve što je napravio tijekom 11 godina u 52 nastupa za dres reprezentacije. Emotivna fotografija ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, a najponosnija je bila atraktivna plavuša.

Njegova partnerica, slovenska manekenka Kaja Vidmar sve je ponosno pratila iz svečane lože, a trenutak kada su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i direktor Stipe Pletikosa uručili nogometašu poseban dres s brojem 52 i sada već kultnu fotografiju sa Svjetskog prvenstva u Rusiji podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

fdfdfdf.PNG

Inače, Šime Vrsaljko se krajem kolovoza ove godine oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a emotivnu objavu posvetio je svojim kolegama, trenerima, obitelji i, naravno, vatrenim navijačima koji su pratili njegove utakmice. ''Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna. Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku. Zbog toga mi je lakše. Lakše mi je i zato što znam da sam dao sve od sebe'', dio je emotivne poruke koju je objavio Šime.